Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?
Én még túlzottan ronda se vagyok, mégsincs rám kereslet :D minden srácnak nagy a szája hogy válasszunk a sok jelentkező közül, de könyörgöm, mutassanak már valaki jelentkezőt -.- énis szeretek sokat mászkálni meg buszozni, villamosozni, de nem jönnek oda hozzám, még ha szemezünk és mosolygok, se. :'D szóval így válogasson az ember lánya, köszi :)
19L, 19 éve stabil szingli
Valószínűleg azért nem mennek oda, mert semmi jóra nem számítanak. Férfi oldalról ezeket gondolják:
-Biztosan van barátja.
-Nem lennék vele egy súlycsoportban, szóba sem állna velem.
-Itt, ebben a helyzetben nem ismerkedik, felesleges megszólítanom.
-Csak szórakozik velem, jeleket ad, aztán úgyis kiröhögne, hogy bevettem.
19/l, mit szólsz ezekhez?
Azt szólom ezekhez, hogy nem hiszem, hogy minden lányról az általad felsoroltakat feltételezi az összes srác. Millió embertől kaptam már visszautasítást, olyantól is, aki egyébként nem volt egy szép ember, mégis láttam benne valamit... (persze mondanom sem kell, ő viselkedett a legpatkányabbul), és egyszer volt velem olyan, hogy odajött hozzám egy srác és elkezdtünk beszélgetni meg minden pedig annyira eleinte nem jött be, aztán úgy egy hónapig kavargattunk egymással, amikor kiderült róla, hogy igazából csak Arra kellenék neki és vége is lett amikor mondtam hogy ennyi idő után még nem, mert ő ezt nem tudta elfogadni. Most ilyen tapasztalatok mellett én is feltételezhetném minden fiúról, hogy köcsög, nem? Mégse teszem. :)
az előző 19L
#26: Ha nem vetted észre, ez még nem jelenti azt, hogy ne is lett volna senki. Én is jártam úgy, hogy egy csaj tök rondának tartotta magát, tiszta önbizalomhiány volt (hacsak nem játszotta meg magát), én szépnek, értékesnek találtam őt, dicsérgettem, rengeteget beszélgettünk, találkozni is akartam volna vele, erre kijelentette, hogy ő nem akar többet velem beszélni, és eltűnt. Ennyit arról, hogy mit érünk el azzal, ha kommunikálni próbálunk.
Egyébként pont egy tegnapi kérdésemhez írt válaszként valaki egy frappáns kommentet, engedelmével bemásolom ide:
"nincs joguk panaszkodni, hogy nekik milyen rossz, mert a kutyának sem kellenek."
A nők nem logikusak. Olyan is volt itt, aki pont így panaszkodott - aztán kiderült, hogy sokan keresik, de azok nem tetszenek neki.
De ezt ő úgy élte meg, hogy "senkinek se kell". Magyarán, az a sok jelentkező, aki nem tetszett neki - az mind "senki" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!