Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?
#32 "Max. van pár ember, akinek minden mindegy alapon még szexre is jó lenne a ronda is, de az emberek zöme nem így gondolkodik."
Most konkrétan két emberről beszélünk. Elhiszem, hogy így van amit mondasz, de az én esetemre nem igazán lehet levetíteni, ez a két pasi ugyanis beleesett abba a pár minden mindegybe.
Sok csúnyácska lányt láttam én már együtt fiúval. A külsőn egyébként viszonylag sokat lehet változtatni, már ami a testalkatot illeti. Csámpás fogakra lehet fogszabit tenni, sok mindenre van megoldás. Van, amire nincs, de ahhoz valami elképesztően rondának kéne lenned, hogy senkit ne érdekelj.
Én ugyan fiú vagyok, de ami nekem bevált, az a sport és az egészséges táplálkozás. Próbáld ki. Javulni fog a közérzeted, szebb leszel, jobban fogod magad érezni, nő az önbizalmad, így jobb lesz a kisugárzásod. Ha emelt fővel, mosolyogva látnak, egész más hatást fogsz gyakorolni a fiúkra.
#34 Tököm se akar már folyton vigyorogva, emelt fővel járni amikor mindenhonnan az alázást kapom
#35 Onnan, hogy ronda vagyok.
#36 A stílusomon SENKI kedvéért nem fogok változtatni, formásnak meg formás vagyok
Az apácaság nem csak abból áll, hogy nem kellünk senkinek, hanem van benne elhivatottság a vallás, Isten iránt is.
Szóval én se megyek apácának, csak simán szűz maradok ennyi
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!