Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha azért akarok apáca...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?

Figyelt kérdés
Így legalább kevésbé szánalmas, mintha nem önszántamból választanám az örök szingliséget
2014. dec. 17. 18:26
 61/94 anonim ***** válasza:
0%
#55: Nem menekülhetsz örökké, mert nem mások elől menekülsz, hanem saját magad elől. Elismerem, ez a könnyebbnek látszó út, neked biztosan jó érzés, hogy belehajszolod magad ebbe a "ronda vagyok, senkinek se kellek" dologba. Ez a te dolgod, csak akkor ne a világot hibáztasd, hogy a kisugárzásod és a mentalitásod miatt sz@rba se vesznek. Mindenki úgy b.ssza el az életét, ahogyan akarja, én senkinek sem leszek a megmentője, az hétszentség.
2014. dec. 18. 18:05
 62/94 anonim ***** válasza:
0%
#60: Igen, jobb lett. Te teszel tönkre magad körül mindent, azért nem kellesz senkinek. Amíg ilyen lesz a hozzáállásod, tényleg ne várd a herceget, ha kicsit összeszednéd magad, még lehetne belőled valaki. Így csak egy megkeseredett, önsajnáltató, másokat hibáztató vénasszony leszel, de mindenki a maga sorsáért felel.
2014. dec. 18. 18:08
 63/94 A kérdező kommentje:
Miért vagytok ebben ennyire biztosak? De komolyan. Néhány hozzászólás alapján ti eldöntöttétek, hogy én egy széklettek egyenlő önsajnáltató barom vagyok aki a "kisugárzása" miatt nem kell senkine. Na ne vicceljünk már
2014. dec. 18. 18:11
 64/94 anonim ***** válasza:
36%

nem ismerkedik senkivel! Ő eldöntötte, hogy nem kell senkinek!

Teljesen természetes hozzáállás :) Én vagyok a hülye.

Lehet, hogy átlagon aluli vagy. De 100 számodra szimpatikus férfiból 2-nek biztos tetszel. Neki kellene állni keresni azt a kettőt.

Amúgy nekem is fura hozzáállásom van a dolgokhoz. Nem azért okoskodom, mert különb vagyok nálad. De akkor is :)

2014. dec. 18. 18:12
 65/94 anonim ***** válasza:
#63: Például az arrogáns stílusod miatt, mikor segíteni akar neked itt egy rakás ember, erre jössz a tipikus önsajnáltató megnyilvánulásaiddal, hogy a menekülés a legjobb út és hasonlók (ami a gyávák sajátossága). Ráadásul még azon is képtelen vagy elgondolkodni, hogy mi van, ha tévesen látod magad rondának, mert már annyira beleélted magad ebbe az egészbe.
2014. dec. 18. 18:15
 66/94 A kérdező kommentje:
#64 Te ilyet hol olvastál? Minek kell ilyen undorítóan viselkedni? Ha valaki nem úgy gondolkozik mint a többi marha akkor azonnal ki kell végezni :D És ehhez nem is kell, hogy ismerjük, nem is kell vele beszélnünk, mert hát minek is? :D Ha meg a belsőmben van a hiba akkor, a barátaim miért nem fordultak el tőlem? Mert ahogy ti beállítottok, hát.. :D
2014. dec. 18. 18:16
 67/94 A kérdező kommentje:
#65 Ne zavarjon, hogy nem csak én látom magam csúnyának. Ha 100-ból 78 lefújjoz akkor abban lehet valami :o De folytasd ezt nyugodtan, csak nem értem, hogy ha szerinted én ilyen hulladék vagyok akkor miért foglalkozol ezzel a kérdéssel?
2014. dec. 18. 18:18
 68/94 anonim ***** válasza:
0%
#65: Akkor még mindig ott van 22, aki nem piszkál. Mi lenne, ha ezekre figyelnél inkább? De neked sokkal könnyebb azt mondani, hogy ronda vagy, ez marha jó logika. Ha te lennél Miss Világszépe, de ilyen mentalitásod lenne, akkor se lennél sokkal nyerőbb helyzetben, ezt megsúgom, max. többen akarnának megd.gni. Egyébként te mondtad, hogy féregként néznek rád, én csak gyávának tartalak, ami nem egyenlő a hulladéksággal.
2014. dec. 18. 18:22
 69/94 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, 67. Saját magamnak tán még én se írok...
2014. dec. 18. 18:23
 70/94 A kérdező kommentje:
Még annyit elmondanék, hogy én ezt másképp látom. Tudom magamról, hogy szeretek segíteni másoknak, imádok nevetni, alapvetően pedig vidám vagyok. Felteszek egy kérdést, és (tisztelet a kivételnek) jön egy rakás ember akik mindenáron próbálnak meggyőzni arról, hogy nem a külsöm miatt nem nyitnak felém (úgy hogy nem is láttak!!) hanem mert értéktelen vagyok és nem lesz belőllem senki ha nem változtatok. Csak azt nem mondja senki, hogy mégis min kéne változtatnom. Arrogáns vagyok? Hogyne lennék már az, amikor idegenek sértegetnek mert nem vagyok olyan mint ők. Persze tisztelet a kivételnek, tényleg sok normális válasz volt
2014. dec. 18. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!