Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?
59: Nekem sikerült hasonló helyzetből kimásznom. Igaz magamtól jöttem rá, hogy mi a gond, nem más hatására.
Én csak azt tudom megmondani, hogy nekem mi segített. Egészséges táplálkozás és sport. Amellett, hogy külsőleg is jobban nézek ki, sokkal egészségesebb vagyok lelkileg is, és ez másoknak is feltűnik.
Tényleg kicsit arrogáns a stílusod, de ha túllépek ezen, akkor is ott van még ez a borzasztó negatív hozzáállás. Egyébként nincs igazad, az ember nem tudja saját magáról eldönteni, hogy jól néz-e ki. A legtöbb ember nem látja magát szépnek, még akkor sem, ha valójában sok más számára az.
Épp ismerkedek egy lánnyal. Olyanokat írt már, hogy egy igazi bányarémre számítottam, aztán amikor találkoztunk, kiderült, hogy egyáltalán nem ronda, sőt egész szép. Ő meg van róla győződve, hogy nem az, én is meg voltam róla győződve, hogy rusnya egy pali vagyok, mégis lesz következő randi.
Nem tudjuk, hogy valójában hogy nézel ki, de elég kevés olyan lány van, akit a külső alapján mindenki elutasítana. Általában az elhanyagolt test, a túlsúly szokott a probléma lenni. Állításod szerint te formás vagy, tehát azt mondhatjuk, hogy itt nincs gond. Az arc ritkán szokott katasztrofálisan ronda lenni. Ha meggondolnád magad, és küldenél képet, szívesen megmondom az őszinte véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!