Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha azért akarok apáca...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?

Figyelt kérdés
Így legalább kevésbé szánalmas, mintha nem önszántamból választanám az örök szingliséget
2014. dec. 17. 18:26
 71/94 A kérdező kommentje:
#68 Még mindig nem értem, ne haragudj. Ha látok egy embert akit ennyire nem szívlelek akkor békén hagyom, nem próbálom mégjobban kikészíteni.
2014. dec. 18. 18:27
 72/94 anonim ***** válasza:

59: Nekem sikerült hasonló helyzetből kimásznom. Igaz magamtól jöttem rá, hogy mi a gond, nem más hatására.

Én csak azt tudom megmondani, hogy nekem mi segített. Egészséges táplálkozás és sport. Amellett, hogy külsőleg is jobban nézek ki, sokkal egészségesebb vagyok lelkileg is, és ez másoknak is feltűnik.

2014. dec. 18. 18:31
 73/94 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, ne változtass semmin, tök jó az "úgyse lesz senkim" hozzáállás. Csak egy kis belátás kellene ahhoz, hogy felfogd: a külső nem minden, viszont a "nem kellek senkinek" hozzáállás csak a zsák sz.rt önti a nyakadba. Arra se figyeltél, amit írtam, hogy akkor még mindig van kb. 22 ember, aki nem bszogat téged, csak hajtogatod a magad kis agyszüleményeit. Most képzeld el, van olyan, aki tényleg deformált, és 100-ból 1-nek ha tetszik, mégse úgy áll hozzá, hogy ő nem kell senkinek, és van is párja. Változtass pl. a mentalitásodon, ne azt sugározd magadból, hogy ronda vagy, és figyeld meg, hogy lesz olyan, aki odamegy hozzád. Ha kikészülsz, az nem az én problémám, és csak magadnak köszönd, mert végtelenített szalagon mantrázod magadnak, hogy ronda vagy. Azt kellene belátnod, hogy a feje tetejére állítva nézd a dolgokat, és ha nem ezt sugárzod magadból, akkor te is találhatsz magadnak valakit. Én megszenvedtem a magamét annak idején, tudom, miről ugatok itt egy ideje, és kibszott nehéz másképp látnod magad, de nem lehetetlen. De ragadj le ennél a gondolkodásmódnál nyugodtan, sőt, alapítsatok egy klubot a hozzád hasonló lányokkal, és tárgyaljátok meg, hogy milyen jó így nektek.
2014. dec. 18. 18:36
 74/94 A kérdező kommentje:
#73 Méég mindig nem tudsz rólam semmit.. Te feltételezed, hogy nincs semmilyen testi fogyatékosságom, csodás gyerekkorom volt, a szüleim imádtak, és azért vagyok ilyen mert nincs jobb dolgom. Most pedig, hogy ezt elmondtad, nyugodtan békén hagyhatsz, ennek így semmi értelme
2014. dec. 18. 18:40
 75/94 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg kicsit arrogáns a stílusod, de ha túllépek ezen, akkor is ott van még ez a borzasztó negatív hozzáállás. Egyébként nincs igazad, az ember nem tudja saját magáról eldönteni, hogy jól néz-e ki. A legtöbb ember nem látja magát szépnek, még akkor sem, ha valójában sok más számára az.

Épp ismerkedek egy lánnyal. Olyanokat írt már, hogy egy igazi bányarémre számítottam, aztán amikor találkoztunk, kiderült, hogy egyáltalán nem ronda, sőt egész szép. Ő meg van róla győződve, hogy nem az, én is meg voltam róla győződve, hogy rusnya egy pali vagyok, mégis lesz következő randi.

Nem tudjuk, hogy valójában hogy nézel ki, de elég kevés olyan lány van, akit a külső alapján mindenki elutasítana. Általában az elhanyagolt test, a túlsúly szokott a probléma lenni. Állításod szerint te formás vagy, tehát azt mondhatjuk, hogy itt nincs gond. Az arc ritkán szokott katasztrofálisan ronda lenni. Ha meggondolnád magad, és küldenél képet, szívesen megmondom az őszinte véleményem.

2014. dec. 18. 18:42
 76/94 A kérdező kommentje:
#78 Az addig oké, hogy én nem látom magam szépnek, de senki más se :D A legjobbbarátnőm is azt mondja, hogy ronda vagyok :D És ha hazudok magamnak, ezzel leköpve azt, hogy nekem az őszinteség mindenki felé a legfontosabb akkor jobb lesz az életem? Komolyan kérdezem, nem gúnyolódok vagy ilyesmi, de ez nekem nagyon magas, egyszerűen nem értem
2014. dec. 18. 18:46
 77/94 anonim ***** válasza:
0%
#74: Nem azt feltételezem, másnak se volt könnyebb élete, az unokatesóm férje pl. gyerekkorától kezdve féllábú, na és? Nekem is voltak problémáim, nagyon sokat szenvedtem lelkileg, de meg kell próbálni legyőzni. Nehezebb, de megéri. Könnyebb a mocsokban dagonyázni, és ráfogni arra, hogy bibibí, bezzeg másoknak mennyire könnyű, meg milyen jó az ő életük. Tudod, hány %-nak könnyű valójában az élet vagy az ismerkedés? Rohadtul kevésnek. A kérdés nem az, hogy milyen volt és milyen az életed, hanem az, hogy a múltadra hivatkozva beszarian viselkedsz-e, vagy bátor leszel, és legalább próbálsz tenni valamit azért, hogy jobb legyen neked. Nem nekem, nem a többieknek, hanem NEKED. Én tudom, milyen érzés az, amikor hányni akarsz, ha meglátod magad a tükörben, és a legszívesebben szétloccsantanád a fejed a falon, amikor elfog a szorongás, a magány, éppen elégszer volt ilyenben részem, és nem akartam többé ebben élni. A te döntésed, hogy melyik oldalra állsz, de ahogy telik az idő, egyre nehezebb lesz kilépni abból a posványból, amibe belekényszerítetted magad. Másokra is mondják, hogy "ronda vagy", csak az nem mindegy, hogy ezt az illető magára veszi-e, vagy lerázza magáról, mint kutya a vizet, és tisztában lévén a saját értékeivel tudja, hogy ő nem olyan, mint amilyennek az "ellenségei" tartják.
2014. dec. 18. 18:51
 78/94 A kérdező kommentje:
#77 A kérdés elején, már leírtam, hogy én közeledek az emberekhez, ők meg ebből (érthető okokból) nem kérnek. Szóval ha nekem sikerülne változnom akkor se lenne más a helyzet, már számtalanszor próbáltam. De attól, hogy én boldog vagyok még rosszul esik ha bántanak. Nem hiszem el, hogy olyan ember van aki mindent lerázna magáról. Most úgyis mindenki valami egoista köcsögnek fog tartani, de én tisztában vagyok az értékeimmel, az erősségeimmel de a fejemen nem tudok változtatni. Minden máson igen, de a fejemen nem. És először úgyis mindenkinek az számít, a belsőt csak utána ismerik meg
2014. dec. 18. 18:58
 79/94 anonim ***** válasza:
És akkor konkrétan mi a bajod a külsőddel? Születési rendellenesség, nyúlszáj, torz arc, nagy orr, ferde száj, mégis mi?
2014. dec. 18. 19:02
 80/94 A kérdező kommentje:
Nagy orr, asszimetrikus arc, férfias áll, disznószemek stb.
2014. dec. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!