Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha azért akarok apáca...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?

Figyelt kérdés
Így legalább kevésbé szánalmas, mintha nem önszántamból választanám az örök szingliséget
2014. dec. 17. 18:26
 51/94 Noren1989 ***** válasza:
0%
Nem ciki, max 20 év, és te fogod megrontani az egyházi iskolákban a kissrácokat. ;) Have a nice day !
2014. dec. 18. 13:35
 52/94 A kérdező kommentje:
Valaki írta, hogy nem küldtem neki képet pedig ő ismerkedne. Elnézést, de senkinek se küldtem semmilyen képet semmiről, ismerkedésről meg nem volt szó
2014. dec. 18. 16:37
 53/94 A kérdező kommentje:

Illetve itt egyesek próbáltak úgy beállítani, hogy én egész nap sopánkodok és nekem semmi sem jó, se az ha közelednek se az ha nem. Ez marhára nem így van, aki elhiszi elhiszi aki meg nem az nem. Csak kicsit érdekes, hogy itt már egy válaszoló lényegében elkönyvelt valami elmebetegnek úgy, hogy sosem beszélt velem, amikor meg megkértem, hogy ugyan magyarázza már el, hogy miért is szépen csöndben maradt..

Tehát utoljára mondom el: NEM sopánkodok, NEM utasítok vissza senkit és bármilyen hihetetlen nem kellek senkinek. Ettől nem leszek se önbizalomhiányos, se "szoftverhibás" csak tisztában vagyok az adottságaimmal. Úgy tűnik itt már az is baj :D

2014. dec. 18. 16:43
 54/94 anonim ***** válasza:

A kérdésre is válaszolva: gáz. Ez menekülés, ami soha nem jó megoldás. Elpazarolnád az életed valamire, amiben nem is hiszel, csak azért, hogy ne b4szogassanak.

Még mindig azt mondom, a külsőn kívül sok minden számít, illetve egy jó külsőt is el lehet rontani szerencsétlen sminkkel, hajviselettel, öltözködéssel. De még ha kívül minden rendben van, akkor is egész máshogy tekintenek rád, ha mosolyogsz, mintha be vagy savanyodva. A jókedv pedig szerintem sokszor biológiai folyamatokra vezethető vissza. Egy normális életmód sokat tud lendíteni az ember hangulatán, és így a vonzerején is.

2014. dec. 18. 16:52
 55/94 A kérdező kommentje:
#54 De, a menekülés a legjobb megoldás, eddig mindig bevált. Igazából ezeket hiába írtad le, nem tudok változtatni magamon. Ezt a mosolygást mondták már sokan, de minek mosolyogjak ha nincs is jó kedvem, ha pedig mégis akkor úgy néz rám mindenki mint egy féregre
2014. dec. 18. 17:13
 56/94 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki nem tud változni. Olyan van, hogy nem akar.

Szerintem kicsit komplexusos vagy, azért gondolod, hogy mindenki úgy néz rád, mint egy féregre. Ismerem az érzést, mikor ha nevetést hallasz, egyből azt gondolod, hogy rajtad röhögnek. Ez mind belülről fakad. Ha nem vagy hajlandó egy kicsit tenni érte, nem leszel boldog. Könnyebb, mint hinnéd, és utána nem fogod érteni, miért nem tetted meg már korábban.

2014. dec. 18. 17:49
 57/94 anonim ***** válasza:
56%
Még annyival kiegészíteném, hogy tényleg nem kizárt, hogy "szoftverhiba" az ok, tehát nem is a külsőd akadályoz, hanem a komplexusaid, a negatív gondolkodásod. Azon pedig lehet változtatni, csak akarni kell.
2014. dec. 18. 17:50
 58/94 A kérdező kommentje:
De ha egyszer nem tudom, hogy min kéne változtatnom..
2014. dec. 18. 17:58
 59/94 anonim ***** válasza:
0%
#57: Teljesen felesleges, aki ilyen, az nem fogja megérteni, hogy saját maga alatt vágja a fát, és hogy nem a külsejével van a baj, hanem a hozzáállásával és a kisugárzásával. Csak elb.szod az idődet és az energiádat, fordítsd inkább hasznosabb dolgokra. Nem vagyunk máltai szeretetszolgálat, hogy olyanokat próbáljunk meggyőzni, akiket képtelenség. A fejükbe vették a marhaságukat, és szajkózzák ész nélkül. Én jó párszor megjártam már ilyenekkel, de képtelenség meggyőzni őket arról, hogy nem csúnyák, nem értéktelenek, úgyhogy rájuk hagyom, nélkülük is van éppen elég problémám az életben. Ha nekik így jó, ám legyen, én levettem róluk a kezem.
2014. dec. 18. 18:00
 60/94 A kérdező kommentje:
#59 És neked most ettől jobb lett? Amíg ezt leírtad sokkal de sokkal fontosabb dolgokkal is tőlthetted volna az idődet, de ne zavarjon. Azt meg csak el tudom dönteni magamtól is, hogy hogy nézek ki, köszönöm szépen.
2014. dec. 18. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!