Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?
Illetve itt egyesek próbáltak úgy beállítani, hogy én egész nap sopánkodok és nekem semmi sem jó, se az ha közelednek se az ha nem. Ez marhára nem így van, aki elhiszi elhiszi aki meg nem az nem. Csak kicsit érdekes, hogy itt már egy válaszoló lényegében elkönyvelt valami elmebetegnek úgy, hogy sosem beszélt velem, amikor meg megkértem, hogy ugyan magyarázza már el, hogy miért is szépen csöndben maradt..
Tehát utoljára mondom el: NEM sopánkodok, NEM utasítok vissza senkit és bármilyen hihetetlen nem kellek senkinek. Ettől nem leszek se önbizalomhiányos, se "szoftverhibás" csak tisztában vagyok az adottságaimmal. Úgy tűnik itt már az is baj :D
A kérdésre is válaszolva: gáz. Ez menekülés, ami soha nem jó megoldás. Elpazarolnád az életed valamire, amiben nem is hiszel, csak azért, hogy ne b4szogassanak.
Még mindig azt mondom, a külsőn kívül sok minden számít, illetve egy jó külsőt is el lehet rontani szerencsétlen sminkkel, hajviselettel, öltözködéssel. De még ha kívül minden rendben van, akkor is egész máshogy tekintenek rád, ha mosolyogsz, mintha be vagy savanyodva. A jókedv pedig szerintem sokszor biológiai folyamatokra vezethető vissza. Egy normális életmód sokat tud lendíteni az ember hangulatán, és így a vonzerején is.
Olyan nincs, hogy valaki nem tud változni. Olyan van, hogy nem akar.
Szerintem kicsit komplexusos vagy, azért gondolod, hogy mindenki úgy néz rád, mint egy féregre. Ismerem az érzést, mikor ha nevetést hallasz, egyből azt gondolod, hogy rajtad röhögnek. Ez mind belülről fakad. Ha nem vagy hajlandó egy kicsit tenni érte, nem leszel boldog. Könnyebb, mint hinnéd, és utána nem fogod érteni, miért nem tetted meg már korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!