Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért akarok apáca lenni, mert úgyse lesz senkim?
#37: Circulus vitiosus... Meg akarnak farkalni, mert ronda vagy, és azért vagy ronda, mert meg akarnak farkalni.
2014. dec. 17. 19:35
A hozzászólásaidból már nagyjából sikerült leszűrnöm, hogy nem a külsőd miatt nem kellesz senkinek, hanem mert elég komoly szoftverhibád van, ami hamar ki is derül.
2014. dec. 17. 19:38
43/94 A kérdező kommentje:
#41 2 emberről van szó, nem egy fél városról!! Mindenki úgy beszél mintha sorban állnának az ajtóm előtt a pasik. Értsétek már meg, hogy NEM! 2 r@hadékról van szó akik ki akartak használni, ettől én még nem leszek se szép se kívánatos se semmi
44/94 A kérdező kommentje:
#42 Kifejtenéd? Érdekelne
Ha formás vagy, akkor kizártnak tartom, hogy ne kellenél senkinek. Komolyan kíváncsi lennék, hogy hogy nézel ki.
Mit értesz az alatt, hogy az alázást kapod? Beszólnak, hogy ronda vagy, vagy mi?
2014. dec. 17. 20:28
nekem nem küldött képet priviben. de még azt sem árulta el, hogy hány éves. pedig ismerkednék vele. nem egy nagy dolog. nem a kezét kértem meg.
2014. dec. 17. 20:36
#46: Ez már csak így megy. Könnyebb sopánkodni és másokat / a sorsot hibáztatni, mint tenni valamit is. Ha nem közeledsz, az is baj, ha közeledsz, az is baj.
2014. dec. 17. 20:54
Van, aki irtózik attól, hogy ilyen helyes ismerkedjen, pedig van, akinek bejött. Lett innen egy randim, és meglepően jól sült el. Úgy néz ki, hogy lesz folytatása. Előtte én is jó voltam sopánkodásban. :)
Mindenki a saját sorsáért felel. Vannak adottságok, amin nem tudunk változtatni, de sok mindenen lehet. Ha nem kellesz senkinek, akkor valószínűleg nem mindenki mással van a gond. Ilyenekből pedig van itt bőven, akik csak másokat hibáztatnak a saját sikertelenségükért.
Egy nő rengeteget tud kompenzálni a személyiségével. Van, hogy egy nő nem tetszik, majd két óra beszélgetés után már egész másképp látom a helyzetet, és simán összejönnék vele.
2014. dec. 17. 21:31
#48: Én azt mondom, akinek borzasztó rossz, az az utolsó szalmaszálba is kapaszkodik. Ha én ilyen kétségbeesett lány lennék, mint itt egy-két hozzászóló, biztosan örülnék, ha valaki normálisan érdeklődne utánam.
2014. dec. 17. 22:46
Sajnalom kerdező,valakinek ez jutott. A vibratorgyartoknak is meg kell elnie valakikből..
2014. dec. 18. 09:06
Kapcsolódó kérdések: