Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?
Én lány vagyok, és engem inkább az zavar, ha valakit hisztérikus roham kerülget valamennyi szőr láttán. Legyen az fiú vagy lány. Én ezekből az emberekből tudok kiábrándulni.
Nekem is szőrös az alkarom (mondjuk nem fekete és nem tekintetvonzó..), de sem divatból, sem társadalmi nyomás hatására nem borotválnám/gyantáztatnám, én teljesen jól érzem magam így. (és azt sem tartom cikinek, ha valakinek mondjuk szőrös a lába vagy a hónalja, sőt, rohadtul nem is érdekel). Aki meg halálosan beléd van zúgva és szerelmes, azt se fogja érdekelni.
Nem tudom, miért kell a szőrre úgy tekinteni, mint egy fekélyes daganatra kábé, engem sokkal jobban irritál az, ha valakin látszódik, hogy 2 órát töltött a fürdőben, hogy egy kikandikáló szőrszál se maradjon rajta.
Csodálatos sz@r művi világ, művi pics ákkal és pö csökkel. Komolyan, mintha az élet értelme lenne ez..
23L
Hajjajjajjj! De sok kielégületlen pics@ irkál már megint :)
Én a nőies nőket szeretem, akiknek - lehetőleg genetikailag - nem, vagy csak alig láthatóan, és gyengén szőrösödik az alkarjuk. Egy csúnya feketén szőrös alkarról bizony rögtön arra asszociálok, hogy a hasa és a lejjebb található részek is hasonlóan nézhetnek ki, ami teljesen kiábrándító. És ne aggódjatok csubakka lányok, a "jobbféle" pasik/fiúk/férfiak mind ki nem állhatják a feltűnően(!) szőrös alkarú lányokat/nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!