Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket is annyira zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, de amint megláttam, hogy szőrös az alkarja teljesen kiábrándultam a dologbol.
2009. dec. 1. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
89%

Én lány vagyok, és engem inkább az zavar, ha valakit hisztérikus roham kerülget valamennyi szőr láttán. Legyen az fiú vagy lány. Én ezekből az emberekből tudok kiábrándulni.

Nekem is szőrös az alkarom (mondjuk nem fekete és nem tekintetvonzó..), de sem divatból, sem társadalmi nyomás hatására nem borotválnám/gyantáztatnám, én teljesen jól érzem magam így. (és azt sem tartom cikinek, ha valakinek mondjuk szőrös a lába vagy a hónalja, sőt, rohadtul nem is érdekel). Aki meg halálosan beléd van zúgva és szerelmes, azt se fogja érdekelni.

Nem tudom, miért kell a szőrre úgy tekinteni, mint egy fekélyes daganatra kábé, engem sokkal jobban irritál az, ha valakin látszódik, hogy 2 órát töltött a fürdőben, hogy egy kikandikáló szőrszál se maradjon rajta.

Csodálatos sz@r művi világ, művi pics ákkal és pö csökkel. Komolyan, mintha az élet értelme lenne ez..

23L

2010. márc. 26. 11:43
 72/74 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező!Lehet hogy karban tartod magad amennyire neked jó, és azt hiszed hogy ez elég ahhoz hogy esetleg megtaláld az igazit. De nekem akkor sem kellenél ilyen begyöpösödött gondolkodással, ha te lennél a legtökéletesebb kinézetű pasi. Mert az agyad gáz. Ennyi. Nem vagyok híve egy szőrös női karnak, de előbb beleszeretnék és elfogadnám olyannak amilyen, ha kedves és képes a maga véleményén kívül másét is nem csak meghallgatni, hanem azon elgondolkodni és akár megérteni. Pasitársadalom szégyene vagy, és az ilyenek mint te frusztráljátok a nőket. Elkapnálak és csupaszra szedném a tested MINDENHOL. Utána megkérdezném hogy mi a szitu szőr terén az agyadban.
2010. márc. 26. 15:34
 73/74 A kérdező kommentje:

Hajjajjajjj! De sok kielégületlen pics@ irkál már megint :)

Én a nőies nőket szeretem, akiknek - lehetőleg genetikailag - nem, vagy csak alig láthatóan, és gyengén szőrösödik az alkarjuk. Egy csúnya feketén szőrös alkarról bizony rögtön arra asszociálok, hogy a hasa és a lejjebb található részek is hasonlóan nézhetnek ki, ami teljesen kiábrándító. És ne aggódjatok csubakka lányok, a "jobbféle" pasik/fiúk/férfiak mind ki nem állhatják a feltűnően(!) szőrös alkarú lányokat/nőket.

2010. márc. 26. 15:47
 74/74 anonim ***** válasza:
88%
Te "jobbfélének" titulálod magad? Erről lehetne vitatkozni. De fő az egó. A többi csak frusztrált kielégítetlen nőci szöveg:-)
2010. márc. 26. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!