Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket is annyira zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, de amint megláttam, hogy szőrös az alkarja teljesen kiábrándultam a dologbol.
2009. dec. 1. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:

Tisztan lejon, hogy mennyire frusztraltak itt egyesek.

Nem kell itt hőbörögni csajok!

Tini koromban rendszeresen jártam kozmetikushoz az arcom miatt - pedig nem voltak bőr problémáim, csak a serdülőköri ejnyhe pattanások, miteszerek -, versenyszerűen sportoltam 10 évig, majdnem naponta borotválkozom, intim részt 1-2 hetente "tartom karban".

Valószínűleg a való életben keresztülnéznék az itt szőrös alkar mellett érvelőkön, nálam a léc kicsit magasabban van . Lehet most ezen is megsértődni, de sanszosan így is van...

2009. dec. 1. 22:27
 52/74 anonim ***** válasza:
91%

jajj hát én fiú vagyok de mégis egyet kell értsek a lányokkal amit mondtak, mert én is mind hallottam, hogy anőkjnek nagyon nehéz és képzeld helyükbe magad.

Most te amikor tini korban jártál börkozmetikushoz vagy micsodához, azt nem teheted össze azzal amit a nőktől te elvársz. Mert amit te elvársz tőlük azt ők soksok évenát kell tegyék naponta is egész 50-60 évesig.

Most 14-60 évbe gondolj bele hogy ők mennyi mindent kell tegyenek h jól nézzenek ki a ronda férfinak, amig te csak a tinikorban voltál börkozmetikusnál mondjuk 2 vagy najóóó 3 évig max. És amúgyis az nem is fájdalmas.

Most viszont még oda se kell járj.

ÉS a lányok, hogy szőrtelenitik magukat rendszeresen ami fájdalmas is, festik a hajukat szemüket szájukat, arcukat is bekenik nap mint nap, körmöt növesztenek hogy legyen szép és arra is kell vigyázzanak, hogy ne törjön be, és ráadásul még azt is festeni kell minden nap vagy minden másnap mert utána lekopik és nem csak a kezén hanem a lábán is..és satöbbi satöbbi amikről nekem még fogalmam sincs, mert nem értek én ezekhez annyira de biztos akad több is...Nem is szólva, hogy mindig kell vigyázzanak, hogy ne kenődjön el a festék.

Most ezt az egészet össze akarod tenni a napi vagy 1 napi 5 percnyi borotválkozással és 2 hetenti intim rész karbantartásával amire nem is kell vigyázz, hogy nehogy véletelnől 2 szőr gyorsabban nőjjön??? Ugye viccelsz?

Még pénzben is olcsóbban jön ki nemhogy időben.

De ha annyira nagyok az igényeid és azt gondolod, hogy ez nem nagy dolog akkor majd próbáld ki. Ha lesz barátnőd vagy ha már van is akkor tegyteek egy kompromisszumot...

Mégpedig azt, hogy vállald el azt, hogy TE fesd ki a szemét száját körmét, te szörtelenited (habár akkor is a fájdalmat ő szenvedi de legallább az időt is fogod látni) és ha látod, hogy ha elkenődik a fetsék vagy valami nincs rendben időközben azt is te igazitsd meg a barántődnek.

A barátnőd meg azt vállalja el, hogy borotváljon le téged szinte naponta ha az az igényed és hogy karban tartsa az intim részeid.

Amikor mindezt megtetted és tudod, hogy milyen egy nőnek lenni és valahogy mindezt átérzed és tapasztalod is akkor majd újra felteheted a témát és megoszthatod a véleményed.

Kiváncsi lennék hogy azután mennyit változna.

2009. dec. 2. 10:03
 53/74 A kérdező kommentje:

De konyorgom! Ezt ugy szajkozzatok, mintha a ferfiak kenyszeritenek ra a noket a sminkelesre, meg a tobbi kozmetikai kenceficere! A nagy l*faszt. Hiusagbol csinaljak, mert szebbek akarnak lenni. Az mindenkinek a privat ugye, hogy mennyit torodik a kulsejevel. Es igen, a vonzobb, jobb egzisztenciaval rendelkezo ferfit hamarabb veszi majd le a labarol egy IGENYES, NOIES, NORMALIS NŐ!

Szoval nem kotelezo a lanyoknak "kinlodni" egesz eletukon keresztul a kulsejukkel, de aztan ne csodalkozzanak, ha a kiszemelt ferfi rajuk se fog nezni. Es nem mondom, hogy 25 ev hazassag utan is egy nonek ugy kell ezugyben viselkednie, mint egy 20 evesnek, de ha elhagyjak magukat, akkor ne csodalkozzanak azon, ha a parjuk netalan kacsingat masfele is, es ez igaz forditva is nyilvan. Vagy ti ha egyszer beleszerettek valakibe, akkor mar az se lesz gond, ha tobbet nem mos fogat, nem cserel zoknit, elhizik? Ugye hogy nem...

Akinek csunya szoros az alkarja, az szedesse le! Mondjuk aki erre nem hajlando annak nyilvan amugy sincs eselye a jobb pasiknal... megertem.

2009. dec. 2. 12:42
 54/74 anonim ***** válasza:
100%
Elmesélek valamit: Epilálom a lábam, és azokat a szőrszálakat amiket nem fog meg, időt nem sajnálva szemöldökcsipesszel kiszedegetem, hogy sima legyen. Egy alkalommal mikor már a csipesz volt a kezemben, váratlanul oda hajoltam bátyám lábához és egy szálat kitéptem, mire elvörösödött és nem poén de még egy könnycseppet is ejtett. Nagyon fájt neki az az egy szál. Évekkel később barátomnál voltam, én épp epiláltam az alsó lábszáram, mikor beállít a haverja és nagy kíváncsian nézte mit csinálok, és mondta, hogy ki akarja próbálni.. Na mondom dugd ide a lábad.. azt nem merte, mert párom szólt neki, hogy egyszer poénból oda dugta a lábát és nagyon fájt neki az a pillanat amíg hozzá ért, így a barátunk a karját nyújtotta, mert ott alig van szőre, gondolta alig fog fájni, éppen csak hozzá ért az epilátor és utána egy órán keresztül hallgattam, hogy ez milyen fájdalmas stb. Félre értés ne essék, nekem nem fáj az epilátor megszoktam az érzést.. De szerintem aki értelmes, az megérti a sztori lényegét. Bocs hogy hosszú lett
2009. dec. 2. 12:44
 55/74 anonim ***** válasza:
100%
A jobb pasi nem egyenlő az ilyen elvárásokkal. Nyílván te is sokszor láttál már az utcán jó pasit csúnya nővel és fordítva. És, hogy hiúság? Persze ez nagyon igaz, de épp most írod az elvárásod, hogy mit vársz el, erre most azt mondod ti férfiak nem is vártok el semmit. Neked a szőrrel van bajod, mást az zavar ha valaki festi vagy épp nem festi haját/szemét/arcát. Valaki elvárja, hogy a csaj sportos legyen, valaki elvárja hogy cicababa.
2009. dec. 2. 12:48
 56/74 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de az alkarszőr az nem ugyanaz, mintha sosem mosna fogat vagy cserélne ruhát. De jól van, kívánom neked, hogy csakis olyan lányokat fogj ki, akik pontosan megadják a paramétereket. 20 cm alá ne adják a méretet, mondják meg, hogy mennyire kell kigyúrtnak lenned ahhoz, hogy járjanak veled és persze babapopsiszerűre kell szőrteleníteni az arcodat, hogy ne szúrja őket a borosta. Hát neked kb. ilyen nevetségesek az elvárásaid, szóval remélem, hogy veled szemben is ilyenek lesznek. Le merném fogadni, hogy te még tini éveidet taposod, mert számodra minden a külső meg jó nagy egóval meg vagy áldva, mintha te tökéletes lennél.
2009. dec. 2. 12:53
 57/74 anonim ***** válasza:
13%

ha én fiú lennék, nem várnám el egy csajtól sem, h szőrtelenítse a karját. eccerűen a szőr karúak eleve nemjönnének be :D de egyáltalán nem mondanám neki h figyelj, bébi, szedd már le a karodon szőrt. ugyanis semmire nem megyek vele, csak arra h talán leszedi. de attól még belülről ugyanaz a szőrös karú nő marad, mert nem maga miatz szedte le, hanem miattam. és sztem az a nő, akinek vastag fekete szőrei vannak, és eszébe sem jut h leszedje, na az KO!!!

na ennyit rólatok szőrös karú társaim. az egyik lányt mindig mancsnak csúfolták a suliban. sziasztok mancsok :D

2009. dec. 2. 12:54
 58/74 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szedesd már le csak egyszer a szőrt a karodról. Kíváncsi vagyok, hogy hogy bírod!
2009. dec. 2. 12:55
 59/74 anonim ***** válasza:
100%

Úgyse fogja megérteni.

Tökéletes párja egy olyan nőnek, aki farok méret alapján dönt, mintha azt meglehetne valamivel növelni is.

2009. dec. 2. 12:59
 60/74 A kérdező kommentje:

Butak vagytok nehanyan. Nem en varom el, hanem eleve a csaj foglalkozik magaval alapbol annyira, hogy odafigyel erre is.

Erre majd megint mondhatjatok, hogy a plazacicak mucsoccsel, de nem, vannak am ertekes, ertelmes, aranyos lanyok, akiknek nem szoros a karjuk, akarmennyire is hihetetlen :D

2009. dec. 2. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!