Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket is annyira zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, de amint megláttam, hogy szőrös az alkarja teljesen kiábrándultam a dologbol.
2009. dec. 1. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
92%
16.29! Én mint felbőszült válaszolgató:) elmondom neked, hogy az én barátom két éve rendületlenül szerelmes belém, és még a kis úszógumimat is elfogadja, ahogy azt is, hogy a lábamat se epilálhatom naponta. És hiába nézek rá a karomra nem látok rajta semmi csúnyát, biztos olvastad, hogy írtam nem fekete vastag egy centi vastag szőrszálak vannak a kezemen. És nem nem látható méterekről, de közelről látható. Hazudnék ha azt mondanám, még sose gondolkoztam el rajta, hogy leszedem de mindig arra jutottam, hogy attól csak rosszabb lenne, így nem látom értelmét, hogy rontsak a helyzeten. A karom nem szőrősebb mint a barátomé, pedig ő a csupaszabb típusú pasi.Egyébként van olyan ismerősöm akinek tényleg nagyon csúnya a karja és azt kell mondjam a lány se túl szép, és még ő is talált olyat már nem is egyszer aki úgy szereti ahogy van.
2009. dec. 1. 16:44
 32/74 anonim ***** válasza:
95%
Mivel a nők is emberek, rajtuk is akad szőr. Nem meztelen csigát akarok ölelgetni, hanem egy NŐT! Szőrősűl bőröstűl :P
2009. dec. 1. 16:46
 33/74 anonim ***** válasza:
73%
s ha valaki szőrteleniti meg ha gyantáza is akkor is vastagabb lesz a kezén a szőr és még hosszabb is, és azonkivül szúr...ez jobb annál??
2009. dec. 1. 16:48
 34/74 anonim ***** válasza:
50%
Valaki sündisznóval szereti csinálni :d
2009. dec. 1. 16:50
 35/74 anonim ***** válasza:
92%

16:41

Ez nem kellemetlen ez puszta előítélet.

Szőrös az alkarja, na és? Attól még lehet egy értékes nő, nem a külsőségek alapján kellene dönteni serdülőkor után (20on évesen), általában azt serdülőkorban nézik.

De leírom neked, hogy az igazi nem feltétlenül lesz egy nehézbombázó, vagy a kedvenc nőideálod.

Az igazi általában olyan lesz hogy mellette szívesen leélnéd az életed, szereted a gondolkodásmódját, a humorát, a szemeit, az egész testét úgy ahogy van!

Ha így vizsonyulsz a nőkhoz, hogy az ilyenektől kiábrándulsz akkor nem igazán találod meg az igazit!

2009. dec. 1. 16:50
 36/74 anonim ***** válasza:
100%
Most egy komment alapján eszembe jutott egy kérdés, amit leginkább a kérdezőnek szánok. De mondjuk találsz egy lányt, aki hajlandó érted leszedni a kezéről szőrt, legyen az épp bármilyen csúnya vagy épp elfogadható. De ő leborotválja a kedvedért, mert szeret ennyire. Az nem zavarna mikor elkezd visszanőni és nem simíthatod meg a kezét mert úgy szúr mint a te másnapos borostád? Mert nem lehet állandóan baba simán tartani semelyik testrészt
2009. dec. 1. 16:52
 37/74 anonim ***** válasza:
7%
Ti se láttatok még olyan női kezet amiről beszélek/beszélünk. Na mind1 remélem majd ez is megtörténi az életetekben.
2009. dec. 1. 17:00
 38/74 A kérdező kommentje:

Látom sikerült 30 hozzászólást generálni elég gyorsan a kérdéssel. Pedig ez csak azért van, mert kizárólag szélsőségekben tudtok gondolkodni. Attól, hogy egy lányak szőr merészel nőni az alkarjára, nem fogok rá úgy tekinteni, mint egy boszorkányra, viszont arra, akinek CSÚNYA, arra igen. Nyílvan az, hogy mi csunya, és mi nem az erősen szubjektív, de semmiképp se nevezném szélsőségesnek az ízlésem. Mégha itt úgy is jött le a dolog.

Az ex barátnőim nem tudom hogy csinálták (sok volt, abból 2 tartós), de rajtuk sosem voltak zavaró, csúnya szőrszálak. Nyílván nem várható el, és nem is vártam el soha, hogy az év 365 napján "kopaszcsiga" módjára legyenek csupaszok mindenütt, de azért elburjánzani se kell hagyni a dolgot.

2009. dec. 1. 17:02
 39/74 anonim ***** válasza:
65%

17:00

Milyen kéz? Itt alkarról volt szó!

2009. dec. 1. 17:09
 40/74 anonim ***** válasza:
80%

17:02

Tudod az emberekben az a jó, hogy változatosak nem egykaptafára készűltek.

Ha téged az ilyen zavar, akkor tartsd meg azt a jószokásod, hogy elkerülöd az ilyen hölgyeket, neked is jobb , és nekik is!

2009. dec. 1. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!