Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket is annyira zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, de amint megláttam, hogy szőrös az alkarja teljesen kiábrándultam a dologbol.
2009. dec. 1. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
24%

igen, pl ittvagyok én :D

nemszőrös a karom, értelmes vagyok, plázapics@ sem vagyok, műkörmöm sincs, nagy mellem sincs, nemhordok magassarkút, nem rakom ki a melleimet, imádok a kocsikat...és lááám, nem szőrös a karom!!!!!

2009. dec. 2. 14:17
 62/74 anonim ***** válasza:
75%
Kedves kérdező a kérdéseddel és a szőrös kartól való undoroddal nincs semmi baj, viszont egy ostoba ember vagy a kommentjeid alapján.
2009. dec. 2. 17:02
 63/74 anonim válasza:
Attól függ mennyire erősen. Akinek fésülni lehet attól kiráz a hideg engem is. De vannak mértékek és színskálák amik még a tűrhető kategóriában vannak nálam.
2010. márc. 25. 23:30
 64/74 anonim válasza:
Inkább legyen csupasz? És akkor haja se sok van, ha nem is kopasz teljesen... Melyiket szeretnétek inkább?
2010. márc. 25. 23:32
 65/74 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy ha leszedi valaki az alkarján, de azért a szőr nem csak onnantól kezdődik. Az meg elég hülyén néz ki, hogy egy nőnek az alkarja tök csupasz és könyök hajlattól meg picit szőrös, akkor már azt kellene, hogy hajat összefog és beleugrani egy kád szőrtelenítővel kevert vízbe. :D
2010. márc. 26. 00:36
 66/74 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönnek be a szőrös nők.

A férfi legyen szőrösebb azért:)

Jó egy kis szőr mindenkinek van a karján,mert mindkét fél ember.

Hormonoktól függ:)

2010. márc. 26. 06:52
 67/74 anonim ***** válasza:
Kedves kérdez ízlések és pofonok. Valakinek bejön valakinek nem. Engem nem zavar ha egy lánynak szőrös az alkarja az is növeli a szexuális feszültséget ahogy hozzád ér.. nah mind1 ez csak én vagyok. Annyi hogy ne legyen csubakkaszőrös.
2010. márc. 26. 06:54
 68/74 anonim ***** válasza:
jaja epilátor gyanta:D
2010. márc. 26. 09:00
 69/74 anonim válasza:
Biztos hogy lány?Nem lehet hogy Csbakka,vagy a Yeti?
2010. márc. 26. 09:30
 70/74 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vagyok, szerintem alkaron szőrteleníteni már túlzás, akiket én látok nők 10ből 9nek szőrös a karja, de ez természetes, nekik nem annyira mint nekünk férfiaknak, meg amúgy is hogy néz már ki csupaszon...:D
2010. márc. 26. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!