Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket is annyira zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, de amint megláttam, hogy szőrös az alkarja teljesen kiábrándultam a dologbol.
2009. dec. 1. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
85%

Engem pl nem zavar ha szőrös a karja..sőt az legyen természetes de a többi se ért ha az.

De nem tudom te mennyire érted azt....hmm tehát úgy érted, hoyg olyan szőrös a klarja a lánynak mint nekem??? azaaz olyan szőrös mint egy firfinak?? vagy annál is szőrösebb?

2009. dec. 1. 16:09
 12/74 A kérdező kommentje:
Itt most nem arrol volt szo, hogy en milyen lanyt keressek magamnak, hanem arrol, hogy a tobbi FIU/SRAC/FERFI mit gondol errol. Mert szerintem ezzel nem vagyok egyedul. Es koszi, minden ex baratnom olyan volt, amilyennek elkepzeltem, nem pedig egy ilyen interneten keresztul duzzogo - feltehetoen - szoros banyarem, mint itt egyesek.
2009. dec. 1. 16:09
 13/74 anonim ***** válasza:
86%

".Eléggé érdekes volt =/ Az egy dolog, hogy nem borotválja, mert attól csak erősebb lesz a szőr, de gyantáztathatná. A férfiak se festik ki a szemüket (tisztelet a kivételnek =D), úgyhogy szerintem mi is elvárhatjuk egy lánytól, hogy figyeljen arra, hogy mely részein szőrös. Szóval megértem, ha kiábrándultál^^"

ezt nem értettem..mert nem festitek ki a szemeteket pont ezért elvárhatjátok tőlünk, hogy ne legyen szőrös a karunk? de ájj ájj miért olyan kényelmetlen nem kisminkelni magatokat? :D nem éppen, hogy a lányok még ezt is csinálják a fiúk kedvéért aranyom?...ejjejj :)

2009. dec. 1. 16:12
 14/74 anonim ***** válasza:
85%
Ha rám gondoltál csak mert kiakadtam ezen a hozzá álláson. Akkor jobb ha kicsit magadba nézel, fogalmam sincs hány éves vagy. De eltérő vélemény alapján azt hinni hogy "bánya rém vagyok" óriási nagy tévedés és hatalmas fokú butaságra vall. Köszönöm tökéletesen elégedett vagyok a külsőmmel, és mások is.
2009. dec. 1. 16:14
 15/74 anonim ***** válasza:
30%
Nekem volt egy lány osztálytársam, akinek elég rendesen, feltűnően szőrős volt az alkarja. Mindig ezzel szekáltuk, hogy távolítsa el, de azt mondta,hogy szereti a szőrét :D
2009. dec. 1. 16:14
 16/74 anonim ***** válasza:
21%
nem kell szegényt teljesen leoltani. Én lány vagyok, és nekem szőrtelen a kezem, mert gyantáztatom, és igen szerintem undorító ha valakinek szőrös a keze és lány. egy nő igenis törekedjen a tökéletességre, és milyen látvány már egy szép drága óra, egy karlánc, egy gyűrű egy karon amin fekete kanszőrök vannak. Igenis akinek látszik szedje le. Lehet lepontozni
2009. dec. 1. 16:15
 17/74 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy nem csak a fárfiakon van szőr, de ha csúnya, akkor szerintem elvárható, hogy kezdjen vele valamit. Gondolom ti - sértődött lány válaszolók a lábatokat se szőrtelitiek, mert az milyen má'...
2009. dec. 1. 16:15
 18/74 anonim ***** válasza:
73%
Látom nem tudsz olvasni! Az első kommentemben még direkt ki is tértem rá, hogy nem vagyok naturalista. De olvasd vissza!
2009. dec. 1. 16:17
 19/74 anonim ***** válasza:
85%
az óra akkor is szép, ha azon az kézen van szőr...kicsit már sok a hülyeségből.
2009. dec. 1. 16:18
 20/74 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül csak rád gondoltam, hanem a többi hőbörgő lány hozzászólóra is.

Mellesleg egy férfin a mellkas szőrtelenítése nem vehető egy lapra a szőrös női alkarral. Ha valaki olyan alkat, hogy igen szőrös a mellkasa, és úgy férfias, jól áll neki, akkor nyílván nem zavar, hisz FÉRFI! De egy szőrös alkarra ne akarjuk ráfogni, hogy az szexepile lehet egy nőnek...

/a helyesírási hibáért bocs, szokatlan újra ékezetekkel írnom/

2009. dec. 1. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!