Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?
azért tök vicces, h a kérdező a fiúkat kérdezte, de a válaszok 98%-a nőktől származik:D ráadásul a felbőszült szőrős karú nőktől :D énis nő vagyok, és énis ide írok, de nem hőbörgök. nekemis szőrös a karom, elvileg. fekete szőrös. nemolyan kis aranyos, pihés, hanem igazi fekete szőrök vannak rajta. és baromi gusztustalan. nekem legalábbis. sztem egy nő, amolyan igazi nő, aki ad magára, szépen van felöltözve, komoly, mindene a helyén van, annak nem dukál egy szőrös kar. hacsak nem szőke, és alig látszik. de amikor pl metrón látok egy nőt, jólnézki, szép, csinos, nőies, és felemeli a kezét h elérje a kapaszkodót, és ott virít a hosszú fekete szőr, hát az mérföldekkel leviszi a róla kialakított külső képet. egyszerűen nem esztétikus egy hosszú, fekete szőrű kar. nagyon sokat ront az összhatáson.
van akinek jóláll ez a fajta hosszú-fekete, de annak a kinézete, ruhái, arca és kisugárzása is olyan, h rámondod h ennek elmegy, mert "illik" hozzá :D
én magamért szedem a szőrt a karomon, mert amint tudatosult bennem h ez ronda, és nemszeretem mutogatni, strandon is elég rosszérzés volt, mert egyébként jó alakom van, ronda sem vagyok, de amikor sétálok bikiniben, vagycsak fekszem a törülközőn, és eszembejut a vastag-fekete szőrös karom, hát sírógörcsöt tudnék kapni. na én ezért szedem.
Teljesen egyet értek az előttem szólóval. Ha alig látható, pihés, szőke ott a szőr, akkor felesleges szőrteleníteni, de ha sötét, és jól látható, azt szerintem is igénytelenség egy nő részéről úgy hagyni. Szőrtelenítéskor (akár borotva, akár gyanta, akár epilátor) csak 2 mozdulattal több, viszont az illető megjelenésén sokat javít :) Én is le szoktam szedni magamnak.
22/L
A sündisznózós lányoknak: Nyilván ti soha nem próbáltátok sem az epilátort, sem a gyantát. Ugyanis az ezekkel az eszközökkel való szőrtelenítés után kinövő szőrök NEM böknek. Ráadásul nem is egyszerre nőnek ki, tehát egy erős szőrzetű lánynál is (mint például én) teljesen jó még két hét múlva is az eredmény.
És a piszkos anyagiak: Egy epilátort akár már 5e forintért is lehet venni, én az enyémet 5 éve használom.
Hát, aki elég elszánt kibírja, és egy fél éven belül hozzászokik, nem fog fájni. Legalábbis nálam, mint különösen érzékeny bőrűnél így volt.
Ha azt, hogy az epilátort nem lehet annyi helyen használni, úgy értetted, hogy nem lehet vele akármit szőrteleníteni, akkor ezt meg kell cáfoljam. Én MINDENEMET azzal szőrtelenítem.
A hibákról meg. Természetesen senki nem tökéletes, csak vannak hibák, amiken lehet segíteni, és vannak amiken nem. A kézszőr téma egy 2 perces probléma.
Kedves 16:23
B*zdmeg ne haragudj de már nemtudom szépen kifejezni...
"a férfiak jó esetben nem festik ki a szemüket" elmondom szerintem nem túl kellemes mindennap festeni a szemed és még gyantázni is magad mindennap, ha te ezt kiváltságnak érzed sajnállak...főleg este buli a szemfesték mikor szeded le és szétcsípi a szemedet a festéklemosó...ezzel csak azt bizonyította milyen + tevékenységre vagyunk rákényszerítve és férfinak mennyire nemkell semmit csinálnia a csaj megkúrásán kívül(szóval igen rossz példa volt mert mást sugallt mint amit kiszerettél volna fejezni).Egynő mindig legyen csinos hohoho...egy férfi is lehetne mindig igényes ti ezt ennyire nem érzitek?én úgyérzem, ha valaki elvárja tőled, hogy leszedje az alkarját mert nem tartod szépnek akkor megtehet a férfi annyit, hogy ő is kipróbálja milyen kellemes hátha úgy sexybb lesz a karja, mert egy undorítóan szőrös pasi is visszataszító ám nyugi :)...A kérdésre válaszolva, nekem szőke a szőr az alkaromon szerencsém van, és foggalmam nincs szedném-e ha fekete lenne valószínűleg azt is csak akkor ha hosszú, de biztos zavarna másik lányon, a hosszú fekete szőrt szedheti gyantával mert van, hogy meg is ritkul tőle.
És a példa így jobban hangzott volna "a csajok sem szeretik a pasin a k*baszott nagy sörhasat,a nagyon borostás arcot szúrós időszakban,a pasik sem szeretik a csajon a sok szőrt."
Sziasztok!
Először is leszögezném, hogy a nőkön sem véletlen nő szőr.
Ettől függetlenül én is szőrtelenítem magam elég sok helyen,de a kezemet azt már nem.
Fiúk, ti csak akkor várjátok el tőlünk az ilyeneket, ha ti is szenvedtek ennyit a külsőtökért! A szépségápolás( még akkor is ha otthon gyantázol és minden kozmetikumból a legolcsóbbat veszed) legalább 10 ezer egy hónapban. Persze ezeket a kiadásokat lehet csökkenteni, ha mondjuk nem festjük magunkat, vagy vmi ilyenről lemondunk. De akkor már rögtön jöttök a nem nőies dumával. Arról már nem is beszélve , h mennyire tud fájni a szőrtelenítés, vagy milyen jó amikor este meg reggel azzal kell foglalkoznod, hogy jajj most jó-e így a sminkem, meg lemosni, meg korrigálni és sokszor így is napközben elkenődik.
Boccs, de nem látom be a fiúk mit szenvednek a külsejükön és mire föl vártok el ilyeneket.
Ha bennem ez zavar egy pasit,akkor maradjon is távol tőlem!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!