Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?
Na ettől megyek én a falnak.
21 éves lány vagyok. És kissé felháborítanak már az ilyen dolgok. Félre értés ne essék, nem vagyok naturalista én is borotválom és epilálom minden helyen ahol tényleg elvárható. Na de kar?! kérem szépen ez már több a sokknál. Nekem pl szőrös az alkarom, bár mit jelent ez?! Nem fekete egy centi vastag szőrszálaim vannak, de nem is az a láthatatlan szőke pihe. Már bocsánat a kifakadásért, de ezt már nagyon túlzásnak tartom, hogy a már a kart is elvárja némely férfi, hogy az is tök csupasz legyen, a szempillánk nem zavar?
Amúgy tényleg jogos a kérdés. Én is beszéltem már olyan lánnyal, akinek eléggé szőrös volt. (mármint az alkarja =D)
Amúgy sem vonzódtam hozzá, de amikor megláttam a karját...Eléggé érdekes volt =/ Az egy dolog, hogy nem borotválja, mert attól csak erősebb lesz a szőr, de gyantáztathatná. A férfiak se festik ki a szemüket (tisztelet a kivételnek =D), úgyhogy szerintem mi is elvárhatjuk egy lánytól, hogy figyeljen arra, hogy mely részein szőrös. Szóval megértem, ha kiábrándultál^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!