Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket is annyira zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket is annyira zavar, ha egy lánynak szőrös az alkarja?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, de amint megláttam, hogy szőrös az alkarja teljesen kiábrándultam a dologbol.
2009. dec. 1. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
93%
Már ne haragudj, de akkora baromságokat tudsz írni kedves kérdező. el sem hiszem, hogy van ilyen. Mégis mit nem tudsz megérteni azon, hogy vannak nők, akiknek nem vágyuk az, hogy a kezük szőrtelen legyen? Ne hasonlítsd már össze a lábbal, vagy nemi szervvel. Pontosan az ilyen "megláttam a karját és úgy kiábrándultam belőle" férfiak miatt tartunk ott, ahol most. Legközelebb már a szempillát is sérelmezni fogod.
2009. dec. 1. 16:21
 22/74 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy meg szerintem fogadd meg az első válaszadó tanácsát. Lehet, hogy jobban jársz, mint azzal, hogy itt bizonygatod, hogy nekem mi meg hogy nem tetszik! :)
2009. dec. 1. 16:23
 23/74 anonim ***** válasza:
7%

16:00-os vagyok =)

Lehet, hogy cseppet értelmetlenre sikerült a hasonlat. Az a lényeg, hogy a férfiak jó esetben nem festik ki a szemüket. Ha mégis, elég valószínű, hogy le lesznek b*zizva. Ezzel szemben egy nőnél már-már természetesnek is vehető, ha festi a szemét. Persze szolídan. Ugyanakkor egy férfinál elég gyakori jelenség, ha szőrös az alkarja. Legalábbis semmi bántó szó nem fogja azért érni, mert szőrös az alkarja. Ezzel szemben egy nő éppen azért nő, hogy legyen nőies. És ha szőrös a lába/karja, nő a bajsza, akkor azt tüntesse el. Összegezve tehát: vannak olyan dolgok, amik csak a férfiaknak állnak jól, és vannak olyanok, melyek csak a nőknek. Szóval szerintem nem esztétikus, ha egy nőnek szőrös az alkarja. És nyugodtan le lehet pontozni. Én attól még jól fogom magam érezni=)

2009. dec. 1. 16:23
 24/74 anonim ***** válasza:
17%
Itt rengetegen nem fogják fel, hogy ha egy nőnek féri szőrei (fekete és jól látható messzebbről is) azok igen is borotválják le, mert az férfias vonás. A 91% hölgy aki felbőszülten válaszolgatott itt mindenre elég nagy ősember lehet, ha nem látja be. Inkább vedd figyelembe ezeket a kommenteket, nzz rá a karodra és kondolkodj el rajta, hogy mikor egy palivál az ágyba kerültök milyen összhatás érheti, mikor a sima szinte tökéletes testeden felfedezi ezeket az alkari szőröket és az apjra emlékezteti.
2009. dec. 1. 16:29
 25/74 anonim ***** válasza:
55%

engem nem zavar ha az alkara szőrös egy lánynak...csak akkor ha olyan szőrös mint nekem...

Viszont emlékszem arra, hogy évekkel ezelőtt amikor 17 lehettem akkor egy 15 éves lány ot thülyült a barátjaival meg barátnőivel s körülöttemis votl amikor én sakkoztam s akkro aztén egyszer a szeme ráakadta akromra s szőrös votl s megijedt s pár másodpercig el si futottt s mondtah h "fúúúúú juuuaaa de szőrös a karja" stbstb....pedig fiú vagyok s azóta is ugyanolyan szőrös engem nem zavart....

És hát lánynak zavarta azt h a fiúnak a szőrös a karja a z már picit sztem durva volt...

Meg halllottam azt is még az osztályban hogy a véleményüket meg a nem tetszésüket mondják alányok a férfinak a szőrös mellkasairól...

nemtudom lehet számit h kinek mennyi szőre van...

2009. dec. 1. 16:30
 26/74 anonim ***** válasza:
26%

16:23-as: Tudod,mostanában az az új trend,hogy a férfiak is szőrtelenítenek.Nem borotvával,mert azzal csak megerősödik.Gyantával az igazi.Sok nőnek gusztustalan a szőrős hát,meg a mellkas,meg a nemi szerv kőrnyéki bozótos.Ha ezeket legyantázod,akkor jogosan várod el,hogy a nő is csupasz legyen,még a karján is.

A szőrős hát csak a majomnak áll jól :P :))

2009. dec. 1. 16:31
 27/74 anonim ***** válasza:
93%

Ha szeretek valakit úgy fogadom el ahogy van!

40 meg 50 év múlva mi lesz? Ráncos lesz a bőre, akkor hova szaladsz?

2009. dec. 1. 16:34
 28/74 anonim ***** válasza:
87%
Én lány vagyok, és nekem az a véleményem, hogy ha egy nőt zavar, szedje le (én is szedem, de magamért, és ha egy pasi ezzel jött volna, mikor még nem szedtem,. hát jól beszóltam volna neki:))
2009. dec. 1. 16:41
 29/74 A kérdező kommentje:

De ti mi a francrol beszéltek, hogy majd öregkorunkban, meg 40 évesen, meg 50 év múlva. Itt nem arról van szó, hanem a serdülőkor utáni évekről, amikor az ember a legjobban próbál odafigyelni magára, hogy letudja venni a lábáról azokat, akikhez vonzódik, és akik közt talán az "igazit" is megtalálhatja...

A szőr attól függetlenül, hogy nyílván a nőkön is előfordul, egy férfias vonás, és ebben a társadalomban sikerült úgy felnőnöm, hogy kiábrándítónak találjam a szőrös női kezet. Nekem ez épp olyan, mintha a lába lenne szőrös a hölgyeménynek. Ugye milyen kellemetlen csalódás tud az lenni?...

2009. dec. 1. 16:41
 30/74 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem zavar.
2009. dec. 1. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!