Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az úgynevezett "magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az úgynevezett "magányos férfiak", miért ennyire agresszívek? Lehetséges-e, hogy azért magányos, mert agresszív és sajnáltatja magát?

Figyelt kérdés
Ismerek pár ilyen embert! és Gyk-n is elég sokan vannak/vagytok! Agresszívnek érzitek őket/magatok? Vagy tényleg mindig más a hibás?

2013. dec. 27. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
Az, hogy szerinted mi van teljesen szubjektív és abszolút nem tükrözi a valóságot, de emiatt ne zavartasd magad.
2013. dec. 28. 18:48
 72/82 anonim ***** válasza:

Valóban igaza van, a formulában a függőleges felező síkot kell venni, méghozzá azt amelyik az orrunkon megy keresztül és arra nézve érvényes kell hogy legyen a tükörszimmetria.

(Én véletlenül csak tengelyt írtam, arra nézve valóban nem tükrözi a valóságot, hiszen úgy mindenki egy teljesen szimmetrikus henger lenne, ezért szíves elnézését kérem.)

2013. dec. 28. 19:28
 73/82 anonim ***** válasza:

Mégcsak nem is erről volt szó, de mindegy.

A szubjektív megítélésed továbbra sem helytálló. Látszik, hogy mennyire műveletlen vagy.

2013. dec. 28. 19:35
 74/82 A kérdező kommentje:
Na... Akkor most töltök egy italt(!), és elkezdem előröl elolvasni az egészet. Ennyi gondolatból le is vonom magamnak a tanulságot! EZ NAGYON ÉRDEKES!!!!!!!!!!!!
2013. dec. 28. 20:24
 75/82 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem a tanulság az az, hogy nem szabad idiótákkal foglalkozni! (Amilyen én is vagyok.)

2013. dec. 28. 20:27
 76/82 A kérdező kommentje:

Arra jutottam, hogy előbb lesz valaki magányos, és csak ezután válik agresszívé!

"Agresszió (a latin agressio szóból, jelentése: támadás) minden olyan viselkedésforma, amelynek célja másnak sérelmet vagy kárt okozni (a fajtárs eltávolítására irányuló magatartás)." és még egy morzsa "A harag és az agresszió kiváltója az önértékelés elvesztése vagy annak az észlelése, hogy a másik személy becstelenül viselkedett." Madách- igazad volt abban hogy részben mások és részben az én a hibás! De abban értsünk egyet, hogy az agresszió nem megoldás! 21. században képesek az emberek, az érzéseiket kontrollálni, azután egy pontban levezetni (sport művészet stb...)! Sajnos ez csak elméletben van így... agresszív embert rengeteg fájdalom és csalódás fog érni! Főleg fájdalom, mivel az agresszióra még nagyobb agresszióval vagy kiközösítéssel reagálunk általában! Ti ezt, hogy látjátok?

2013. dec. 28. 20:46
 77/82 Költőnő? ***** válasza:

Önként választott, netán száműzött,

Megtévesztő, évődő, civódó talány.

De mégis a semmi fölött lebegő üres semmi,

Testetlen, lelketlen, lélekölő Magány.

2013. dec. 28. 20:51
 78/82 A kérdező kommentje:
Szép! :) Aleva Mariann :)
2013. dec. 28. 21:00
 79/82 anonim ***** válasza:

Az agresszió az egyetlen járható és igaz út!

A harcosok útja!

2013. dec. 28. 21:02
 80/82 Költőnő? ***** válasza:
guglizni nem ér :D
2013. dec. 28. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!