Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy manapság egyre több az agresszív nő?
Figyelt kérdés
Itt a gyakori-n gyakran kaptam már olyan válaszokat, hogy az valami döbbenetes! Főleg annak fényében, hogy régebben, még gyerekként mindenki a nők finom, érzelmes lelkéről mesélt nekem, manapság pedig pontosan az ellenkezőjét látom sokszor. Iszonyatosan durván tudnak reagálni.2013. jún. 19. 23:53
1/15 anonim válasza:
azért mert a pasik meg nőnek öltöznek (csőgyagya meg a társai)
2/15 anonim válasza:
megvígasztaljalak kisköcsög? XD
3/15 anonim válasza:
Milyen alapon mondasz ilyeneket?? Verekedni akarsz??!!
:D
22/L
4/15 anonim válasza:
3. Beszállok én is! De ott vér fog folyni...
17/L
6/15 anonim válasza:
fordul a világ lassan a nők fognak nyakkendőt húzni és öltönybe dolgozni a férfiak meg otthonkában főzőcskéznek otthon
már ha ez a páwarengeteget el nem söpri valami
7/15 A kérdező kommentje:
Ajjaj, lányok! :)
Nagyon kihúztam most nálatok a gyufát?
2013. jún. 19. 23:57
8/15 anonim válasza:
mi az oka annak hogy mostanában egyre több olyan pasi van aki inkább transzvesztitákhoz hasonlítanak?
amúgy ameddig sok barom nőket erőszakol meg,a villamoson meg a csökött farkukat dörgölik az emberhez ne lepődjön meg senki ha beszólunk és agresszívak vagyunk
9/15 anonim válasza:
ebből verekedés lesz! :D beszállok!!!!!!!!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!