Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgynevezett "magányos férfiak", miért ennyire agresszívek? Lehetséges-e, hogy azért magányos, mert agresszív és sajnáltatja magát?
Figyelt kérdés
Ismerek pár ilyen embert! és Gyk-n is elég sokan vannak/vagytok! Agresszívnek érzitek őket/magatok? Vagy tényleg mindig más a hibás?2013. dec. 27. 15:27
21/82 anonim válasza:
Amikor én voltam magányos, soha nem voltam agresszív. Milyen érdekes.
A statisztika meg nyilván az oldalról van, mert itt tudnak olyan állatok lenni néha, hogy a hajam kihullik az elmebetegségüktől.
22/82 A kérdező kommentje:
Félre ne értsétek nem támadást akartam indítani, csak a megfigyelésemről szerettem volna visszajelzést kapni! Egyébként minden esteben normálisak ezek az emberek (legalábbis az én környezetemben)!De ha felkerül ez a téma... ajajaaaj vagy ha éppen rájuk ül a depresszió pedig a baráti körben sokkalta reménytelenebb esetek már 2-3 kapcsolatukban vannak...
2013. dec. 27. 17:06
23/82 A kérdező kommentje:
második-harmadik
2013. dec. 27. 17:14
24/82 anonim válasza:
Egyébként én is észrevettem ezt, főleg ezen az oldalon. Aki velük nem akar semmit kezdeni, pénzéhes qva, felszínes, csak a jóképű, Justin Bieber arcú, kiedzett testű és magas pasikat akarja. :)
25/82 A kérdező kommentje:
Miért olyan nehéz nekik szembenézni magukkal? pedig akkor lehetne ezt kezelni persze, ha ők is akarják! Mert ez így a 22 es csapdája
2013. dec. 27. 18:03
26/82 anonim válasza:
Én leginkább azért vagyok agresszív mert szeretek egyedül lenni, a környezetembe lévő emberek meg beledugják a magánszférámba a képüket mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül. Ez roppantul idegesít...
27/82 A kérdező kommentje:
Na ezt ugye te se hiszed el igazán? Vagy igen? Miért jobb egyedül? Miért jobb egyedül egy olyan TÁRSadalomban, ahol az emberi kapcsolatok elengedhetetlen kellékei a mindennapoknak! (nem provokállak csak próbálom megérteni)Én azt figyeltem meg, hogy mi emberek azok vagyunk amit a nagyérdeműnek megmutatunk illetve amit a nagyérdemű felfog belőlünk! hiába hisszük magunkat szuperhősnek, meg nem értett művésznek, pszichopatának, vagy egyszerűen magányos farkasnak, aki nemes célokkal él! Akkor is csak azok vagyunk aminek minket látnak! Persze kilehet törni ezekből a skatulyákból de ahhoz rendkívüli eset szükségeltetik! ugye az emberi tulajdonságokat 4 részbe lehet sorolni 1. amit tudunk magunkról 2. amit tudunk magunkról és mások is tudnak 3. amit nem tudunk magunkról de mások igen és a 4. az amit nem tudunk és mások se tudnak! Ez a joehary táblázat. Ezek szerint ha nem tudnak rólunk semmit mert elzárkózunk a világtól akkor bizony senkik vagyunk! (Ezt nem úgy értem! Nem sértegetésöl, hanem láthatatlanok, vagy felejthetőek! Tudod az az ember akire senki nem emlékszik soha, hogy ott volt-e vagy nem) Ez nem egészséges emberi kapcsolatokhoz vezet, ha ez mellé az ember még agresszív és másokat okol a hibái miatt úgy hogy közben öt pátyolgatni KELL hát köszönöm én se szeretnék ilyen emberrel együtt élni 55-60 évet!
2013. dec. 28. 00:11
28/82 A kérdező kommentje:
Oké-oké mégis csak sértő lett! De legalább így tiszta!
2013. dec. 28. 00:12
29/82 anonim válasza:
Kérdező:
És szerinted egy olyan embert érdekel ez, aki depressziós, zárkózott, boldogtalan és kilátástalannak látja a jövőjét? Vissza nem fog térni a társadalomba, mert te ezt tanácsolod. Én nem vagyok ilyen szerencsére, boldog életem van, de ez nem ilyen egyszerű probléma, mint amilyennek te gondolod.
30/82 A kérdező kommentje:
Nem tanácsoltam semmit! Tanácsot annak kell vagy lehet adni, aki kér! Különbem felesleges. Csak próbálom megérteni! De aki ez miatt érzi magát kilátástalan visszafordíthatatlan helyzetben az inkább tényleg ne integrálódjon akinek ez a mindene ez a sovárgás annak üres és keserű élet jutott osztályrészül!
2013. dec. 28. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!