Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az úgynevezett "magányos férfiak", miért ennyire agresszívek? Lehetséges-e, hogy azért magányos, mert agresszív és sajnáltatja magát?
Akkor természetesen tegyük hozzá, hogy a kép igazán teljes legyen: A valódi szépség belülről fakad! :D :D
Ezek szerint a lányok egy része a ronda férfiaktól "elcsöppen". Tudom egyszerűen imádják a ronda férfiakat, (a mocskos disznókat).
Végül is lehet hogy igazad van, de ebben az estben én gyönyörű szép vagyok és a szépségem beragyogja a napot!
"Van, ahol a lógómellű csajok a szépek, meg a tányérszájúak"
Hol? Dr Moreu szigetén?
"Egyébként annyira tipikus iskolapéldája vagy a Lúzernek. Annak, akit amúgy senki sem vesz észre, jelentéktelen az élete és senkire sincs hatással."
Köszönöm szépen az elismerő kritikát!
Sőt még a péniszem is biztosan kicsi és ez valójában minden bajnak a valódi forrása!
Másrészt
Afrikáról és a szépségről.
Afrika nem kimondottan a szépség kontinense, az a csúnya emberek olvasztótégelye. A kis elszigetelt falvakban még sose láttak szép embert, amikor meg véletlenül arra jár egy misszionárius rögtön csorog mindenkinek a nyála.
Szerintem a Willendorfi vénusz sem a szépséget szimbolizálta, csak biztosan egy kövér régész bukkant rá. (Vagy nem akarta megsérteni a kövér feleségét.)
Szerintem a Bálnaszörny korai mitikus megtestesítője lehetett amivel a rossz gyerekeket ijesztgethették.
A szépségre megadható egy empirikus formula is.
Nagy számú alany vizsgálata alapján megfigyelhető, hogy azok az egyedek a vonzóak, akik minél tükörszimmetrikusabbak a függőleges felezőtengelyre nézve.
Kell még hozzá, hogy fittek és egészségesek legyenek(fejlett izomzat, egészséges szép bőr és fogazat.)
Ezek megléte mellet az adott egyed sexuálisan vonzó. Emellet a határozott magabiztos természet is vonzó.
Ezenkívül figyelembe lehetne venni még az anyagi javakat is, ami fejlett társadalmunk hozadéka. Gondolok itt például Andrew Vajnára, aki valljuk be nem egy férfi ideál jelen életkorában. Nem róla mintázták a Dávid szobrot. Az anyagiak talán jól figyelembe vehetőek egy korrekciós szorzófaktorral, ami az összes vagyonod értéke amerikai dollárban / egymillió amerikai dollár lenne.
(Férfiak esetén még számíthatna a korrigált péniszhossz per 4 Pí szteradián köbgyöke / 18 .
Nők esetén a mell térfogata és az ideális gömbtől való eltérés vagy valami más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!