Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az úgynevezett "magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az úgynevezett "magányos férfiak", miért ennyire agresszívek? Lehetséges-e, hogy azért magányos, mert agresszív és sajnáltatja magát?

Figyelt kérdés
Ismerek pár ilyen embert! és Gyk-n is elég sokan vannak/vagytok! Agresszívnek érzitek őket/magatok? Vagy tényleg mindig más a hibás?

2013. dec. 27. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
nem, a szépség relatív. egyik lányismerősöm elcsöppent egy olyan fickó láttán, akinek átlagos teste volt, és iszonyatosan ronda feje. és nem ő az egyetlen nő, aki ezt teszi, és nem ő volt az egyetlen férfi, aki hasonló kinézete ellenére bejön a nőknek.
2013. dec. 28. 14:19
 62/82 anonim ***** válasza:
A szépség nem relatív, csak vannak ilyen ritka kivételek.
2013. dec. 28. 14:22
 63/82 anonim ***** válasza:

Akkor természetesen tegyük hozzá, hogy a kép igazán teljes legyen: A valódi szépség belülről fakad! :D :D

Ezek szerint a lányok egy része a ronda férfiaktól "elcsöppen". Tudom egyszerűen imádják a ronda férfiakat, (a mocskos disznókat).

Végül is lehet hogy igazad van, de ebben az estben én gyönyörű szép vagyok és a szépségem beragyogja a napot!

2013. dec. 28. 14:29
 64/82 A kérdező kommentje:
kühm-khm Hát hol itt a pozitív életszemlélet? Átsiklottunk felette? Ne megmagyarázni próbáld hogy így kell-e vagy nem, csináld! Úgy gondolod, hogy az észt osztom? Esetleg hazugnak is nevezel? Azt mondod nem segítek? hmm...
2013. dec. 28. 17:13
 65/82 anonim ***** válasza:
A szépség állatira relatív, de gondolom te még nem hallottál személyes ízlésről. Van, ahol a lógómellű csajok a szépek, meg a tányérszájúak. Máshol meg ez teljesen elfogadhatatlan, de nyilván könnyebb a környezeted okolni, mint magadon változtatni, mert az simán lejött, hogy te sem vagy elégedett magaddal. Én elfogadtam, hogy nem tökéletes a bőröm, sem az alakom, bár utóbbiért teszek, ha éppen úgy adódik, vagy ha már nem érzem magam jól. De soha nem mentem neki a férfi nemnek ezek miatt, még akkor sem, amikor gúnyoltak. Nem érdekelt. Ez a különbség kettőnk között. Én erős vagyok és sikeres, ha valamit akarok, azt elérem, bármilyen is célt tűzzek ki magam elé, te pedig gyenge vagy és sikertelen és inkább rinyálsz és elsüllyedsz.
2013. dec. 28. 17:18
 66/82 anonim ***** válasza:

"Van, ahol a lógómellű csajok a szépek, meg a tányérszájúak"

Hol? Dr Moreu szigetén?

2013. dec. 28. 17:41
 67/82 anonim ***** válasza:
Afrikában például.
2013. dec. 28. 17:48
 68/82 anonim ***** válasza:
Egyébként annyira tipikus iskolapéldája vagy a Lúzernek. Annak, akit amúgy senki sem vesz észre, jelentéktelen az élete és senkire sincs hatással. Az ilyenekből lesznek majd azok, akik iskolákban lövöldöznek meg hasonlók...
2013. dec. 28. 17:50
 69/82 anonim ***** válasza:

"Egyébként annyira tipikus iskolapéldája vagy a Lúzernek. Annak, akit amúgy senki sem vesz észre, jelentéktelen az élete és senkire sincs hatással."

Köszönöm szépen az elismerő kritikát!

Sőt még a péniszem is biztosan kicsi és ez valójában minden bajnak a valódi forrása!

Másrészt

Afrikáról és a szépségről.

Afrika nem kimondottan a szépség kontinense, az a csúnya emberek olvasztótégelye. A kis elszigetelt falvakban még sose láttak szép embert, amikor meg véletlenül arra jár egy misszionárius rögtön csorog mindenkinek a nyála.

Szerintem a Willendorfi vénusz sem a szépséget szimbolizálta, csak biztosan egy kövér régész bukkant rá. (Vagy nem akarta megsérteni a kövér feleségét.)

Szerintem a Bálnaszörny korai mitikus megtestesítője lehetett amivel a rossz gyerekeket ijesztgethették.

A szépségre megadható egy empirikus formula is.

Nagy számú alany vizsgálata alapján megfigyelhető, hogy azok az egyedek a vonzóak, akik minél tükörszimmetrikusabbak a függőleges felezőtengelyre nézve.

Kell még hozzá, hogy fittek és egészségesek legyenek(fejlett izomzat, egészséges szép bőr és fogazat.)

Ezek megléte mellet az adott egyed sexuálisan vonzó. Emellet a határozott magabiztos természet is vonzó.

Ezenkívül figyelembe lehetne venni még az anyagi javakat is, ami fejlett társadalmunk hozadéka. Gondolok itt például Andrew Vajnára, aki valljuk be nem egy férfi ideál jelen életkorában. Nem róla mintázták a Dávid szobrot. Az anyagiak talán jól figyelembe vehetőek egy korrekciós szorzófaktorral, ami az összes vagyonod értéke amerikai dollárban / egymillió amerikai dollár lenne.

(Férfiak esetén még számíthatna a korrigált péniszhossz per 4 Pí szteradián köbgyöke / 18 .

Nők esetén a mell térfogata és az ideális gömbtől való eltérés vagy valami más)

2013. dec. 28. 18:33
 70/82 anonim ***** válasza:
Egy igen gazdag egyed azért lesz vonzó sokak szemében, mert a valódi megjelenése helyett, csak izgatóan lüktető dollárjeleket látunk a szemünk előtt materizálódni!
2013. dec. 28. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!