Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az úgynevezett "magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az úgynevezett "magányos férfiak", miért ennyire agresszívek? Lehetséges-e, hogy azért magányos, mert agresszív és sajnáltatja magát?

Figyelt kérdés
Ismerek pár ilyen embert! és Gyk-n is elég sokan vannak/vagytok! Agresszívnek érzitek őket/magatok? Vagy tényleg mindig más a hibás?

2013. dec. 27. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 A kérdező kommentje:
Az agressziót senki ne próbálja ráfogni (persze mindenek van oka ugyebár)! DE azért vagyunk emberek mert az érzéseinket kordában tudjuk tartani! Az agresszió semmilyen körülmények között nem megengedett!!!!! SOHA SEMMIEN FORMÁBAN!!!! (Nem arrol beszélek hogy az ember ne védje meg magát, az ugyanis nem agresszió) na de értitek ti ezt :D
2013. dec. 28. 00:44
 32/82 A kérdező kommentje:
Az agressziót senki ne próbálja ráfogni semmire!
2013. dec. 28. 00:45
 33/82 anonim ***** válasza:

én egy kis bátorítás mellett nagyon sokat fejlődtem. Sok dologért a környezetem, sok dologért én voltam a hibás.

Azóta túlléptem a problémákon és kiszabadultam a korlátaim közül. Hogy jobb lett-e minden? Nem. De legalább megpróbáltam, és kitartok addig, míg van erőm újra és újra széttörni korlátaimat, mert mindig megvan a remény a boldogságra. "Ember küzdj, és bízva bízzál!" - ahogy Madách is írja Az ember tragédiájának végén.

22/F

2013. dec. 28. 00:47
 34/82 A kérdező kommentje:
Had emeljek ki ebből egy részletet kedves Utolsó: " Mindig megvan a remény a boldogságra! " Gyönyörű gondolat!!! A te korlátaid hamarosan megszűnnek, ebben egészen biztos vagyok!
2013. dec. 28. 00:55
 35/82 anonim ***** válasza:

sokszor jósolták ezt nekem, de köszönöm! :)

amúgy egy hete én is írtam ki egy hasonló kérdést, hogy miért sajnáltatja itt magát sok ember ahelyett, hogy változtatna?

2013. dec. 28. 00:59
 36/82 anonim ***** válasza:
Szerintem a többség beleőrül a magányba, azért válnak nagyon agresszívvá. Persze vannak akik mindig is azok voltak, meg vannak akik jól megvannak egyedül, de a rengeteg "mikor lesz már párod?" és hasonló kérdések kihozzák belőle az állatot.
2013. dec. 28. 01:01
 37/82 A kérdező kommentje:
Ugye a kérdésem lényege ez! Persze általánosságban véve! Melyik volt előbb az agresszió, vagy a magány? hmmm De ha a feltevésed igaz, akkor ez erősen fokozódik! :/
2013. dec. 28. 01:07
 38/82 anonim ***** válasza:

A magányba bele lehet őrülni, vagy legalábbis okozhat gondokat. Én például betegesen bizalmatlan voltam másokkal szemben, de nem lettem agresszív. Iszonyatos türelem kellett egy lánynak ahhoz, hogy megnyisson, és bizalmamba avassam. Mondjuk csak barátok voltunk, de évekig nem barátkoztam azelőtt senkivel. Sokat segített.

(Madáchos vagyok)

2013. dec. 28. 01:13
 39/82 A kérdező kommentje:
ajajajjj Remélem nem nyitok föl régi sebeket senkiben! Nem szeretnék fájdalmat, vagy rossz érzést okozni!
2013. dec. 28. 01:20
 40/82 anonim ***** válasza:

semmi baj kérdező! :) bár mondjuk egy kis segítséget elfogadnék.

Erről jut eszembe, hogy a segítségkérés egyébként egy komoly lépés egy "problémás" ember számára, mert a probléma felismerése és annak felvállalása segítségkérés formájában az első lépés a megoldás felé. A segítségkérés meg nem a gyengeség, hanem az erősség jele, mert ezzel merjük beismerni korlátainkat. Annak idején ennek a felismerése sokat segített az úton való elindulásban.

(Madáchos)

2013. dec. 28. 01:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!