Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ronda pasik miért gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda pasik miért gondolják azt, hogy tényleg rondák? Ronda kérdés.

Figyelt kérdés

Honnan tudják ,hogy rondák?

Kik vagy mik mondják nekik , hogy rondák?

Miért mondják , hogy rondák?

2013. nov. 10. 14:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

# 49-es vagyok

A lényeget elfelejtettem!

Abszolút bizonyíthatatlan, így látatlanban főleg, hogy valaki a megváltoztatható dolgokban (legyen az külső, belső-vagy státuszbéli) mindent megtett. Főleg, hogy ez feltételezné a körülményektől való alapszintű függetlenedést, aminek a jeleit gyakran nem látni, inkább ellenpéldákat.

Tehát, aki tényleg rendben van magával, az úgy gondolkodik, hogy a körülményekről nem tehet, ezért nem kínozza magát, amiről meg tehet, azért tesz.

Figyelem! Nem azt mondom, hogy bárkinek esélye lenne bárkinél is.

Persze lehet mondani, hogy a negatív körülményektől érzelmileg lehetetlen függetlenedni. Ellenben én úgy látom hogy, rengeteg útja van az aktuális hangulaton való felülemelkedésnek, amit persze csak magamnak tudok bizonyítani teljes bizonyossággal, és mindenki önmagának.

2013. nov. 10. 18:13
 52/62 anonim ***** válasza:

*(legyen az külső, belső-vagy státuszbéli)

Vagy logisztikai.

2013. nov. 10. 18:20
 53/62 anonim ***** válasza:

49: Nem értünk egyet természetesen. A lányoknál való próbálkozás sokkal inkább hasonlít arra, ahogy egy élőhely fajgazdagságát vizsgálják. Ehhez nyilván nem járják végig az élőhely hatalmas területét minden növényt számba véve, hanem kvadrátokat használnak. Ezek adott alapterületű geometriai formák (általában négyzet vagy kör). Van egy analízis, mellyel megállapítható, hogy mekkora kvadrátnagyság használatával fedünk le minden lehetséges fajt. Ehhez veszünk egy viszonylag kis területű kvadrátot, megnézzük a benne megtalálható fajokat, majd megnöveljük azt, figyelvén, hogy hány olyan faj bukkan elő, amik az előzőben nem voltak. Ha ábrázoljuk egy koordináta-rendszerben, hogy adott területű kvadráthoz hány fajt találtunk egy telítési-görbét kapunk. A koordináta-rendszerről leolvasható, hogy mekkora kvadrátterület az, ahonnan már nem növekszik a talált fajok száma. Ez megadja azt, hogy mekkora mintaterülettel érdemes dolgozni ahhoz, hogy az egész területet mégsem növényről növényre átvizsgálva objektív képet kaphassunk az adott területről.

Ugyanez a csajozás nyelvére lefordítva: az még nem baj, ha 1, 5, 10 lánynak nem kell az ember, növelni kell a mintanagyságot. Kb. 100-nál viszont már el kell gondolkozni, hogy nem-e már "telítődött a görbe". De erre hasonlít még az is, ami alapján kihalttá nyilvánítanak egy fajt: 50 éve nem volt egy igazolható észlelés sem. Viszont ahhoz, hogy eltűntté nyilvánítsanak valamit, ahhoz elég 25 év is. 25 évnél már idősebb vagyok, szóval kijelenthetem, hogy azok a lányok, akik elfogadhatónak látnának eltűntek (igazolható észlelés hiányában), ha 50 éves koromban is egyedül leszek még, akkor pedig jogosan mondhatom, hogy kihaltak.

2013. nov. 10. 18:24
 54/62 anonim ***** válasza:
Ja, és a külső része a testbeszéd is -a vonzalom kialakulásában- (wiki), ami sokban kötődik a "belsőhöz" (ami bőven nemcsak az önbizalmat jelenti).
2013. nov. 10. 18:27
 55/62 anonim ***** válasza:

# 53: "Nem értünk egyet természetesen."

Még azt sem jelenthetjük ki teljes bizonyossággal, hogy az Ohm-törvény mindenhol ugyanúgy működik. Ha találunk egy ellenpéldát, az elmélet megdől a jelenlegi formájában. Külön kell venni az abszolút tényt, és az eddigiek alapján nagyon valószínűt.

Persze ettől még jogosan gondolhatod, hogy nincs értelme kezdeményezned, ha úgy érzed, nem éri meg az erőfeszítést az eddigiek alapján. De nem azért, mert tökéletesen biztos lehetsz az elgondolásodban.

2013. nov. 10. 18:35
 56/62 anonim ***** válasza:
Az idézetre nem válaszoltam: Nincs miben egyetértenünk, vagy nem-egyetértenünk, csak felhívtam a figyelmet pár dologra.
2013. nov. 10. 18:37
 57/62 anonim ***** válasza:

"Te esélyt adnál valakinek, aki nem vonzó a számodra? Én megtettem. Naugye."

Mivel én férfiből vagyok, vonzónak látom azt is, aki nem néz ki jól, de a belső értékei vonzanak.

- ez nem válasz, csak mert férfiből vagy.

de még csak nem is érv. a barátnőimnek nem jön be az ami nekem, nem találják vonzónak.

Ha elhatározom, h mostantól kék helyett zöldnek látom az eget, az egészen addig működik, amíg ki nem nézek az ablakon. Ugyanígy működik ez is: hiába győzöm meg magam, h rondán és alacsonyan is kellhetek vkinek, az újabb kudarcok felébresztenek ebből az álomból.

- nem ezt írtam, de a csőlátásoddal nem tudok mit kezdeni. azzal is csak te tudsz, mint ahogy a hozáállásoddal, amivel abszolút nem akarsz semmit sem kezdeni.

Nekem nem ribi kell, hanem normális lány. Veletek ellentétben nekünk férfiaknak ez is fontos.

-hát pedig ilyen hozzáállásal max. ribid lesz és akkor tedd össze a két kezed, hogy legalább volt valakid.

Milyen érdekes, amikor én normális pasit akartam, akkor azt megkaptam. vajon miért? mert változtattam a hozzáállásomon.

2013. nov. 10. 19:25
 58/62 anonim ***** válasza:

Amúgy érdekes, hogy én is az egyetem alatt fogytam sokat, hátha úgy jobban kellek a lányoknak, de ugyanúgy azt kaptam MINDENKITŐL, hogy ocsmány vagyok és ronda, és hogy inkább ássam el magam, mert sosem lesz csajom. Mondjuk eddig be is jött.

-Igen, mindenkitől az egyetemen, de nem mindenkitől. nem ismersz mindenkit.

Írtam az amishok példáját. Ott mindegy hogy nézel ki. :)

Ez az 55%-osnak is szólt.

2013. nov. 10. 19:26
 59/62 anonim ***** válasza:
58: A lényegen így sem változtat semmi. A lényeg, hogy annyira ronda vagyok, hogy sosem lesz párom. És nem a személyiségem miatt, ha élőben ismernél, nem is hinnéd, hogy ilyen kérdést írok ki, mert élőben elég derűs személyiségem van, és mégsem kellek egy lánynak sem.
2013. nov. 10. 19:30
 60/62 anonim ***** válasza:

"ez nem válasz, csak mert férfiből vagy.

de még csak nem is érv. a barátnőimnek nem jön be az ami nekem, nem találják vonzónak."

Nem ugyanarról beszélünk, de ha már felhoztad: lehet, h vmennyire különbözik az ízlésetek, de nem mindenben. Engem pl. mind rondának találnátok.

"nem ezt írtam, de a csőlátásoddal nem tudok mit kezdeni. azzal is csak te tudsz, mint ahogy a hozáállásoddal, amivel abszolút nem akarsz semmit sem kezdeni."

Csőlátás, ha észreveszem, amit a vak is lát, h mindenki rondának talál? A hozzáállásomat pedig a tapasztalataim alakítják.

"hát pedig ilyen hozzáállásal max. ribid lesz és akkor tedd össze a két kezed, hogy legalább volt valakid."

Ahogy írtam, nem a hozzáállásom volt előbb, hanem a sorozatos kudarcok. Akkor amíg nem így álltam hozzá, miért nem kellettem egy normális lánynak sem?

"Milyen érdekes, amikor én normális pasit akartam, akkor azt megkaptam. vajon miért? mert változtattam a hozzáállásomon."

Normális pasit bármelyik lány tud szerezni.

"Írtam az amishok példáját. Ott mindegy hogy nézel ki. :)"

Hadd ne kelljen már Amerikába mennem és bolondok közé költöznöm, h legyen valakim...

2013. nov. 10. 19:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!