Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit gondoljak róla?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit gondoljak róla? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Megismerkedtem Augusztusban egy fiúval. Az első találkozásnál már irtó aranyos volt,ölelgetett meg megpuszilta az arcom. kb a 4. találkozásnál (ami kb Szept elejé volt) megakart csókolni. Rákérdeztem hogy miért nem tette,és aztmondta hogy nincs önbizalma. Mai napra már összejövőben vagyunk,Pénteken találkozunk és akkor kiderül. Kicsit félek,mert ő néhány lányra már nyomult még előttem. Megkérdeztem tőle , hogy ezt miért csinálja,és azt mondta,hogy ő úgy találja meg az igazit meg a normális lányt ha mindenkire nyomul. (ölelgetés,puszi,ilyesmi gondolom,bár nem igazán értettem a egészet... Szerintetek?

18/L

2013. nov. 6. 07:54
 1/5 anonim ***** válasza:
nincs önbizalma, de puszilgat, meg ölelget lányok....kissé érdekes a helyzet.
2013. nov. 6. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
hát én fiú vagyok, és ez a magyarázat elég gáz, én ezt kb úgy értelmezem, hogy mindegy neki csak legyen valakije, bocsi de ha bárkivel csinálja ezeket csak hogy megtalálja az "igazit", akkor ezeket nem igazán lehet jelnek venni
2013. nov. 6. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem egészen világos, hogy mit jelent a 'nyomul', de szerintem nem az igazit keresi, csak azt aki hagyja magát.

Ráadásul ha ezt akkor is teszi, ha együtt vagytok, akkor nem csak azt keresi, aki hagyja magát megfektetni, hanem azt is aki hagyja, hogy ő közben mást fektessen meg.

2013. nov. 6. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Minél több a választék, úgy találja meg a hozzá illőt. Ez rendben is van így.

Csak akkor gondolnod kell a többi lány versenytársra is. ;) Hogy miért pont téged válasszon. Ha betoppan egy érdekesebb lány, akkor elfogja vinni az orrod elől.

2013. nov. 6. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:
És te ezt el is hiszed?
2013. nov. 6. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!