Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit gondoljak róla? (bővebben lent)
Megismerkedtem Augusztusban egy fiúval. Az első találkozásnál már irtó aranyos volt,ölelgetett meg megpuszilta az arcom. kb a 4. találkozásnál (ami kb Szept elejé volt) megakart csókolni. Rákérdeztem hogy miért nem tette,és aztmondta hogy nincs önbizalma. Mai napra már összejövőben vagyunk,Pénteken találkozunk és akkor kiderül. Kicsit félek,mert ő néhány lányra már nyomult még előttem. Megkérdeztem tőle , hogy ezt miért csinálja,és azt mondta,hogy ő úgy találja meg az igazit meg a normális lányt ha mindenkire nyomul. (ölelgetés,puszi,ilyesmi gondolom,bár nem igazán értettem a egészet... Szerintetek?
18/L
Nem egészen világos, hogy mit jelent a 'nyomul', de szerintem nem az igazit keresi, csak azt aki hagyja magát.
Ráadásul ha ezt akkor is teszi, ha együtt vagytok, akkor nem csak azt keresi, aki hagyja magát megfektetni, hanem azt is aki hagyja, hogy ő közben mást fektessen meg.
Minél több a választék, úgy találja meg a hozzá illőt. Ez rendben is van így.
Csak akkor gondolnod kell a többi lány versenytársra is. ;) Hogy miért pont téged válasszon. Ha betoppan egy érdekesebb lány, akkor elfogja vinni az orrod elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!