Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoljak róla? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak róla? :S

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy suliba járunk, de nem egy szakra. Az a helyzet, hogy ő eléggé bejön nekem, és talán felfigyelt rám, mert ha rámosolygok, visszamosolyog, és ha a szemébe nézek, egy darabig ő is néz, aztán lesüti a szemét, és elkezd mosolyogni. Ez így jó is, viszont egyik mostani osztálytársam szerint (akivel együtt járt a csaj elemibe) nem nagyon kellemes ember, mert (állítólag, tehát ő ezt mondja) sokat hazudik, nem igazán kedvelték, meg hogy volt már valakije, de hamar otthagyta, mert rájött, hogy mennyit hazudik. Nem tudom, higyjek-e neki (annak aki mondta ezeket), senki mást nem kérdeztem meg a volt osztályából. Valami lehet benne, mert nem sok emberrel láttam eddig, általában egyedül ült, meg ilyesmi, de ezek után nem tudom mit tegyek.. Hagyjam, mert hazudós, vagy nyugodtan kezdeményezzek.. Én is és ő is 15 évesek vagyunk. A válaszokat előre is köszi :)
2009. nov. 10. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Engem nem édekelne hogy mit beszélnek a lányról ha bejön sztem 1 próbát megér, sok szerencsét

F/15:)

2009. nov. 10. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne mások elmondásai szerint itélj meg embereket. Ismerd meg, ha tényleg gyökér akkor elhajtod.
2009. nov. 10. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Elemi ? WTF??:):):) ISMERD MEG AZTÁN ÍTÉLD EL HA EL KELL NE MÁSOK SZAVA ALAPJÁN !
2009. nov. 10. 23:14
 4/6 A kérdező kommentje:
megpróbálom :) talán összejön :P
2009. nov. 10. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek az elöttem szólókkal.Próba szerencse.=) Sok sikert!
2009. nov. 12. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
próbáld meg:) nem veszíthetsz semmit...és ki tudja lehet h neked nem hazudna:)
2009. nov. 12. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!