Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolják róla hogy egy bünőző, mit tegyek nem hiszem hogy nagyon tetszene a családomnak? Ismerkedek 1 fiúval 20éves kedves rendes srác még igy, de ám tele van a testrésze tetoválásokal!
Hány éves vagy?
Nem kéne ilyen emberrel kezdened, ha nem vagy te is hasonló, azaz nem vagy te is nyakig kivarrva. Nálam pl kizáró ok a tetoválás.
Nézd már át kedves második a te véleményedet ha annyira elvagy ragadtatva néhány hibával mert a tiéd is kivált néhányat :P
Egyébként gyorsan írtam és azért nem annyira hibátlan!Bocsáss meg!
Magának???? XD Na azt megnézném hallod! Nincs az a tetkós aki magára varrna. Jó, ilyen kis suttyókból aki otthon gyakorolgat és teljesen el van magától ragadtatva, meg nincs ismeretsége még ki is nézem h képes magán gyakorolni, de azért ez elég erős túlzás volna 1 magát komolyan vevő tetkóstól. Én csak hennával próbálkoztam magamon, mert hát normális embernek van annyi esze h nem kísérletezget magán maradandóan, már csak azért sem mert ő nem úgy lát 1 felületet magán mint ahogy bárki más látná, így már önmagában ez torzuláshoz vezethet akkor is ha vki vér-profi. Ezért a komoly tetkósok is max 1másnak csinálnak tetkót, bármennyire is jók, maguknak nem.
Az meg baromság h aki tetovált az bűnöző! Legalább annyira hülyeség mint h minden graffitis vandál, miközben egyesek mégis 10ezreket áldoznak arra h a legál falaknál órákon, vagy napokon keresztül alkossanak vmi szépet. max annyi a különbség h ma már tetkót trendiségből is varratnak az emberek, meg emlékek miatt, szal ez rég nem börtön vagy bandázás kérdése.
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!