Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki számít barátnőnek? -avagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít barátnőnek? -avagy NEKEM van igazam vagy a családomnak?

Figyelt kérdés

Nos én úgy hiszem az számít barátnőnek akivel kellő közelségbe kerülök(eljárok vele ide oda és emellett olykor-olykor hát megb@szom-úgy überkonkrétan fogalmazva).

Családom viszont meg van győzödve róla hogy nem volt még barátnőm csakmert senkit sem mutattam be nekik-most mire fel mutogassam????És amilyen "jófejek" ezen logika alapján mindenféle ismerősnek pletyoznak hogy milyen kis anyámasszonykatonája vagyok és hogy nyilván félek a lányoktól huszonakárhány évesen,ekkor látványosan vagy diszkréten de körberöhögnek engem.Lehet ők azt hiszik hogy pucér nőt is csak tévében láttam még.De most mit tegyek?Pakoljak ki hogy márpedig ezt meg azt a lányt is felpróbáltam már csupán nem hoztam haza pofavizitre???Az meg milyen nyers stílus lenne már....

2010. aug. 21. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
anyádék parasztok...überkonkrétan fogalmazva. Én a helyedbe felvilágosítanám őket, hogy voltak csajaim, meg is eresztettem jónéhányat, csak nem mutatom be nekik, mer olyan köcsögök hogy az nem igaz. és pont.
2010. aug. 21. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:

pont olyan lenne mint a szüleid viselkedése. sztem ők csak ezt a stílust értik( amúgy az írásodból a te stílusod is elég nyers...)

am tedd meg, igen. mond hogy 16 éves korod óta kúrod a csajokat, csak nem mutattad be őket. legyél nyers, néha szükséges.

L/16

2010. aug. 21. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:

nem te voltal az egeszen veletlnul, aki 25 evesen arrol panaszkodott, h "olyan sok not toszott meg", hogy attol fel, nem lesz komoly kapcsolata sosem?

ha masbol nem ertenek, vidd el a csajt hozzatok, kurd meg, reggel mutasd be, h a pofaviziten megtudjak, h 7-9 ora erejeig o volt a baratnod...

2010. aug. 21. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:
....nem, nem én voltam az a panaszkodó
2010. aug. 21. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Überkonkrétan szard le őket, nem kell velük foglalkozni.

18L

2010. aug. 21. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor nekem még barátnőm sem volt, mert én csak megfektetem aztán annyi még csak nem is jártunk ide-oda, mert volt barátjuk, vőlegényük ezért csak szex volt.

Bemutatni én egyet sem hoztam haza, mert minek? ( anno gimiben 6 osztálytársnőmet is megfektettem, de azokat sem mutattam be csak összejártunk titokban kefélni)

Mond meg ha majd komoly lesz akkor bemutatod, nyilván amelyik lány nem csak a fantáziám mozgatja meg hanem az érzelmeimet is és jegyesemnek, feleségemnek szeretném akkor majd őt csak és kizárólag őt bemutatom. A többi jelentéktelen pitsha.

2010. aug. 21. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Kapcsolatod tényleg nem volt, csak kalandod.
2010. aug. 21. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor tulajdonképpen miért égő, ha valakinek nem volt soha barátnője, mert ha voltak kalandok akkor volt már szexuális kapcsolat is, de ha nem volt barátnő akkor az azt jelenti, hogy nem tud az illető alkalmazkodni, antiszoc és család alapításra alkalmatlan? Ha pedig nem volt még valakinek barátnője akkor miért gondolják azt( mint kérdező szülei is) hogy szexuálisan tapasztalatlan?

Érthetetlen.

2010. aug. 21. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!