Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a családomnak hogy meleg vagyok?
Anyukámnak szeretném először, de nem tudom, hogyan. Már megőrülök, olyan rosszul vagyok ettől az egésztől, vmit tennem kell. Nagyon nehéz felvállalni. És amíg nem tudják, nem szeretnék kapcsolatot, mert nem akarok titkolózni. Most pedig van egy fiú, akivel úgy tűnik alakulnak a dolgok....
20/f
na mert egy anya aztán sokkal jobban örül annak ha azt hallja h a fia fiúkkal meg lányokkal is szeret együtt lenni! én szerintem fő az őszinteség, mondd neki, hogy most igazán fontos h támogasson és álljon melléd. biztos az fog eszébe jutni, hogy így nem lehet nagymama, talán ez viseli majd meg a legjobban (bár ha van testvéred, talán nem annyira készül ki). de ha szeret (és miért ne szeretne) akkor maximum csak meg fog lepődni, esetleg egy kicsit rágódni rajta, de előbb utóbb az kerül majd előtérbe h a te boldogságod nézze.
kívánom h sikeres, konfliktusmentes legyen az életed, találd meg a párod, és tegyél nagy ívben mindig azokra akik emiatt sértegetni mernének! :)
L.19
Valamit tenned kéne? Hát nekem lenne egy-két tippem. Szegény édesanyádat sajnálom csak amikor megtudja, biztos jobbra számított.
Azt várom arra mit szól majd, amikor felviszel egy hozzád hasonló ....-t, és férfi hangok nyögésétől lesz hangos az egész ház. Gratula.
Csesszétek meg, legyetek már toleránsabbak, a válaszolók fele ezen az oldalon ugyanazt a 15 éves nyomi iq szintet tanusítja magáról, amit az elsős gimis emósok szoktak.
Hát, ez egy elég nehéz dolog. Ha biztos, hogy meleg vagy, akkor más megoldás nincs, el kell mondanod valahogy. Ez egy olyan dolog, amit nehéz felvállalni, megosztani másokkal, a fentebb említett ok miatt, miszerint az emberiség 98 százaléka buta. Én mást nem tudok neked mondani, talán számodra drasztikusnak tűnik majd a megfogalmazásom, de hálistennek nincs ilyen "gondom" mint neked, ugyanis ízig-vérig a lányokhoz vonzódom.
Remélem megértik a helyzetedet, és nem ítélnek el emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!