Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit gondoljak róla? Bővebben lent.
Ma találtam a párom telefonjában egy kimenő üzenetet és azt írta valakinek, hogy "Jövő héten elmegyek. Csak azt sajnálom hogy nem látlak"
Az a helyzet hogy jövő héttől már egy másik munkahelyen fog dolgozni.
Tudom nem szép dolog a másik telefonját megnézni, de ő is meg szokta nézni az enyémet, ebből mi nem csinálunk problémát.
Fogalmam sincs mit csináljak.
Kérdőre vonjam, vagy ne szóljak?
Egyébként van egy 11 hónapos kisfiunk.
2,5 éve vagyunk együtt.
Nem vettem észre rajta semmit eddig ami miatt gyanakodnom kéne.
Mit tegyek?
Teljesen kiborultam.
szia:)
szerintem hívd fel azt akinek küldte az sms-t!
Lehet hogy nem is lány..bár.nekemis volt egyszer hasonló élethelyzetem! és felhívtam . és csaj volt. jobb ezt minél elöbb tisztázni.
de lehet csak szimplán nem látja és semmi több nincs. :)
remélem h segítettem :)
Köszi a választ.
Minden képpen beszélek a párommal.
Bár egy kicsit félek, mert már eddig is sokat féltékenykedtem.
Nem tudom hogy fog rá reagálni.
De muszáj ezt tisztáznom vele mert megőrülök.
Ilyen f@szság miatt ne aggódj. Az én barátom is szétküldött egy pár ehhez hasonló sms-t, mikor otthagyta a régi helyét, főleg kolléganőknek, akikkel jóban volt, és amiket a te párod is írt, azokat bárki írhatja egy barátjának is.
N/26
Annyira szeretném ezt hinni.
De sajnos nem megy...
Nincs semmi baj közöttünk.
Ugyan annyit vagyunk együtt mint eddig.
Oké.
Majd írok.
Beszéltem vele. Egy kolléganőjének írta aki 50 éves, és azért mert a héten nem dolgozik és nagyon jóban voltak.
A párom mindig megnevettette és cserébe mindig kapott tőle csokit :-)
Hát ennyi.
Csak én láttam rémeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!