Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim utálja az exét és csupa rosszat mondott róla, sőt ha meglátja, elkezdi szidni nekem mit gondoljak? Tényleg ennyire utálja?
hát nem éppen ez a férfias viselkedés... tudhatná hogy senki sem vonzódik a gyűlölettel teli fiúkhoz, ő ezzel veszélyérzetet áraszt, azt mutatja ki, hogy nemnormális. ha mindenképp gyűlölködni akar akkor utálja a zsarukat vagy a politikát mint egy punk, az még elmegy. ha buddhista nyugalommal szeretet áraszt mindenki felé, az még jobb ha jól tudom. egyszerűen közönyt kéne éreznie az exe iránt
Viszont ha informatikus a szakmája akkor teljesen érthető ez a viselkedés. Miért k.rvázhatja le a programozó a volt barátnőjét? Mert az .exe futtatható
Szerintem lehet jogos,ha utálja, nem tudhatod mi történt köztük, ki kit hogyan bántott meg stb. Hagyd rá és kész.
Utolsónak és a többi feminista-mániásnak üzenném hogy : Ti csajok soha, semmi rosszat nem mondtok másról? Exeket nem szidtátok egyszer sem? Csak mert ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ti sem vagytok különbek, ha ők nem mondhatnak rátok semmi rosszat, ti sem a srácokra milyenségüktől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!