Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy egyáltalán mit gondoljak erről/róla? (lent)
Ez nem durva! Csak nagyon rosszúl esik annak a félnek akinek még nincs senkije.
Egyébként amikor felteszik itt naponta 100x azt a kérdést h hogyan felejtsem el???
Mi a legjobb válasz? Keress mást ismerkedj! ÉS tényleg ez a leggyorsabb módja....
Szóval sz@rd le, mert ha te lettél volna az aki hipp hopp talál magának valakit akkor nem is érdekelne....
Szóval keress valakit...
Minden kapcsolatban könnyebben lép tovább az egyik fél. Csak ez alapesetben az, aki szakít, és általában a kettő összefügg: azért szakít, mert van hová továbblépni.
Az exemmel négy évig éltünk együtt, ő szakított (én sem ellenkeztem különösebben), ő már a következő héten más csajjal járt. Együtt voltak egy hónapig, azóta már ő is látja, hogy a csajnak kb annyi esze van mint egy sült keszegnek, de az egy másik kérdés. Nekem is mocsok szarul esett, ő ugyanezt mondta, hogy nincs jogom beleszólni.
Én úgy látom, hogy jogunk tényleg nincs. A másikban kellene, hogy legyen annyi tolerancia, hogy nem dörgölöm az exem orra alá, hogy új nőm van.
26/L
Belementem,mert kitartottam mellette,ahogy ö is mellettem,de a végén már nagyon nehéz volt.
Nem hánytorgatta az orrom alá,de én ezt nemtudom felfogni hogy ha az egyik héten még iszonyat szerelmes vagyok a páromba,akkor hogy lehet hogy két hét mulva már teljesen nem,és egyböl mással van. Alapbol hogy mondhat valaki annak ilyeneket akit egyszer szeretett hogy "nem vagy elég jo, nem csinálod-ezt-azt, stb stb " Ha szerinte ennyire szar voltam,akkor miért nem szakitott már ö elöbb?
Az elég rossz bosszu,ha ezzel tönkretesz egy másik lányt,csak azért hogy nekem rossz legyen..
De ha igyvan akkor elérte a célját.
Csak az a baj,hogy igy olyan mintha hazugság lenne minden eddigi szava...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!