Miért gondolják azt az emberek, hogy egy nagy áruházban mindent meglehet csinálni?
Figyelt kérdés
Lassan 9 éve egy hipermarketben dolgozom és egyszerűen azóta nem értem miért természetes dolog az hogy leveszik az üdítőt,túrórudit stb a polcról meg eszik iszák a papírját máshol eldobják,kibontanak egy árút úgy hogy sérül a csomagolása és már más nem szívessen veszi meg és ami a legjobb,hogy játszótérnek hiszik a helyet fociznak bevásárlókocsiban tologatják egymást stb..Ha az eladó talál szólni még ő a bun.ó..Egy kisboltba ha bemennek megveszik az árút és elmennek..A tér nagysága ad ihletet az embereknek?Mert csak ennyi a különbség egy kisbolt és egy hipermarket között.2011. júl. 19. 09:14
1/2 anonim válasza:
Aki bunkó az mindenhol bunkó. A különbség tényleg csak annyi, hogy egy hipermarketben több lehetőség nyílik számukra, satnya szellemi képességeik, rombolásra való tehetségük kibontakoztatására. De azért vannak akik a kisboltokban is megcsillogtatják magas intelligenciájukat, de kis zárt térben nyilván senkinek sincs akkora arca mint tágasabb terepen, ahol egyszerűen fogja magát és arrébb oldalog ha melegszik a helyzet. Az ilyen emberek ebben élik ki magukat, kárpótolni akarják magukat az elcseszett, sikertelen életükért, hiszen nekik is jár valami. Legalább az üzletekben ők a királyok, hiszen ők a "vásárlók", gondolják hogy na most az ő seggüket kell itt nyalja az összes koszos kis senki eladó (ezt gondolják ők, nem én, félreértés ne essék). Ezeknek az embereknek nagy valószínűséggel a szülei is hasonló parasztok lehettek, hiszen nem nevelték őket jó modorra csemete korukban. Remélem segítettem:)
2/2 A kérdező kommentje:
Annyira igaz amit írtál..!!Igen és amikor az ember talál szólni,hogy a kiállított masszázságyról ne ugráljon az 5 éves gyerek a trambulinra mert balesetveszélyes jön ez a duma,hogy ő a vásárló és mit képzelek én..Mielőtt nem dolgoztam volna a kereskedelemben nem gondoltam volna hogy ennyi "érdekes" ember van..
2011. júl. 19. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!