Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolják egyesek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják egyesek, hogy folyamatosan szenvedélyes szerelemben kell vagy lehet élni?

Figyelt kérdés
A szerelemben tényként kezelik, hogy a kezdeti észbontó, fiatalos tűz 2-3 év alatt kialszik, és jobb esetben átveszi a helyét egy mélyebb, kötődésen alapuló érzés, ami mellett a szex ugyanolyan jó, ha a pár odaadó és figyel egymásra. Azt figyeltem meg, hogy 30 éves koruk körül is vannak emberek, akik ha a szenvedélyes tűz kialszik, odébbállnak, hűtlenek lesznek, vagy másképp biztosítják maguknak az alanyi jogon járó "tüzet", miközben embereket, családokat tesznek gallyra maguk körül. Miért gondolják még 30 évesen is azt, hogy az igazi szerelem olyan, mint a gimnazista szerelem? Ez népbetegség? Ki mit gondol?
2012. máj. 9. 08:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolom így, pedig már jócskán elmúltam 30.

A mi kapcsolatunk a férjemmel, csak sokkal jobb lett, hogy elmúlt a szerelem. A szenvedély nem egyenlő a szerelemmel, nálunk a szenvedély nem múlt el.

Ezért kell ápolni a kapcsolatot, hogy a szikra ne aludjon ki.

2012. máj. 9. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert van akinek ez az érzés annyira hiányzik, ha már elmúlt, hogy nem nézi mit hagy maga mögött újabb lángoló 2-3 évért. Gondolom személyiségfüggő, hogy ki enged ennek az érzésnek, és ki nem. Mi 13 éve élünk hűségben, gyerekkel, és szó csincs róla, hogy elhagynánk egymást bármilyen felbukkanó szenvedély miatt! De ehhez két hasonlóan érző, gondolkodó ember kell. és végül az is tény, hogy hazudnék, ha azt állítanám néha nem hiányzik az a bizonyos rózsaszín érzés, de még mindig leginkább vele:)
2012. máj. 9. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Már én is túl vagyok 30-on, de nekem igenis kell a szenvedély. Szerencsére elég sokat kellett udvarolnom a barátnőmnek és rengeteg közös élményünk van az ismerkedésünk kezdeti szakaszából. Csak felidézel egy ilyen emléket és már ugyanúgy gondolok rá, mint a kapcsolatunk legelején.

Nem a szenvedélyes szerelemmel van gond, hanem azzal, hogy sokan azt hiszik, hogy nem kell semmit sem tenni, az akkor is jár nekik. Elvárják, hogy a másik rajongjon értük és ha ezt nem kapják meg, akkor ők sem rajonganak.

2012. máj. 9. 10:21
 4/4 Diavolino44 ***** válasza:

En ^csak^ 27 eves vagyok, de hasonloan gondolom mint ti. Szerintem a kapcsolat legjobb resze az ido mulasaval jon el. Akkor tudom megbecsulni a partnerem igazan amikor tudom h mar nincs benne az a tuz s megis ragaszkodik hozzam. Ez egy pozitiv visszacsatolas, hogy jol banok vele, s meg mindig boldog.

Ez biztos sok embernek nem fog tetszeni, de en minden kapcsolatba igy kezdek bele. Ha meg akarsz csalni nyugodtan tedd meg, csak en ne jojjek ra, illetve ne tudjam meg. Ha neki az az egy ora oromet miert ne tehetne meg. Csak utan ne akarjon konnyiteni a lelkiismereten.

27F

2012. máj. 9. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!