Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy koncerten egy barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy koncerten egy barátom megcsókolt, de tényleg csak barátok voltunk, és elég érdekesen is vitte véghez. Nem tudom mit gondoljak (? )

Figyelt kérdés

szóval álltunk egymás mellett, jóba vagyok a sráccal mondhatni, és megkérdezte hogy nem-e csókolhatna meg, mert az exe folyamatosan nézi és látja hogy velem van (engem sohasem bírt túlzottan) és hogy forgatni akarja benne a kést. hát sajnos volt benne egy kis alkohol, és már szégyellem is magam, de igent mondtam. aztán megcsókolt, de annyira érzékin hogy az valami hihetetlen volt, majd mondta hogy hát lehet nem csak arra volt jó ez a csók hogy féltékennyé tegye a lányt, és hogy majd ezt még átbeszélhetnénk.

én nemtudom akarnék-e tőle valamit :D de amúgyis... most így átgondolva, ez milyen szöveg már? nem gáz picit? vagy tényleg csak egy mezei csókot akart aztán valami fellobbant benne? vagy mi? én most tényleg nem értek semmit.... hülyeség volt megtenni? mert megbántam, amúgy sem vagyok ilyen lány...

17/L

2012. jún. 14. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
azt neekd kell átgondolni h akarsz e tőle vmit. de sztem ha azt mondta h ezt átbeszélhetnétek biztos többet akar. nem biztos h hülyeség volt megtenni. én is keveredtem hasonló helyzetbe és a sráccal egy éve vagyunk együtt azóta:)
2012. jún. 14. 15:04
 2/5 Valaszolok ***** válasza:
Persze hogy gáz!Fellobbant fellobbant.Ugyan már.Kavard veled mert még az exét szereti.Ennyi és vége.
2012. jún. 14. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem egyértelműen akar valamit, ha járni nem is, dugni biztosan
2012. jún. 14. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:

ma 15:05

Nálad a pont!

2012. jún. 14. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
"annyira érzékin hogy az valami hihetetlen volt".. akkor neked is csak tetszett a dolog, meg akkor amúgy sem mondtál volna rá igent. :) szerintem gondold át, a szöveg szerintem nem volt annyira gáz, legalább elmondta, amit gondolt. :)
2012. jún. 17. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!