Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz koncerten nem táncolni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 16:06
3/7 anonim válasza:
Én headbangerni szoktam meg pogózni.
4/7 anonim válasza:
A debreceni Nightwish - koncerten úgy állt előttem egy lány, mint a sóbálvány. Amikor véletlenül oldalba lökték, akkor lépett egyet, de semmi egyéb. Ott állt szemüvegben és kötött pulcsiban, miközben mindenkiről szakadt a víz, pólóban is. Az látszott rajta, hogy azt sem tudja, mihez kezdjen magával. Az az eset elég gáz volt, (főleg, hogy a barátnője folyamatosan ugrált mellette), de olyat is láttam már, hogy egy pár ember csak úgy lézengett, de az azért nem tűnt gáznak, mert egyértelműen összetartoztak. Szóval ha valaki magában pislog, mint pulyka a lucernában, akkor az szerintem piszok cinkes.
5/7 A kérdező kommentje:
De miért? Én (azzal a lánnyal ellentétben) jól vagyok így, kiabálok, tapsolok, jól érzem magam tánc nélkül. Akkor meg minek? Azért megyek oda, hogy jól érezzem magam, nem? Ha muszájból táncolnék, az biztos rosszabb lenne...
2012. febr. 26. 17:02
6/7 anonim válasza:
Azzal szerintem sincs semmi gond, amit leírtál. A Nightwish-os példánál maradva, ilyen módon nem ríttál volna ki a tömegből úgy, mint az ominózus leányzó.
7/7 anonim válasza:
én ezért mondtam, h semmi para nincs azzal, aki nem táncol. főleg fiúknál. a lányok a táncolósabbak. te tapsolsz, meg kiabálsz, látszik rajtad tehát, h élvezed, akkor miért törődsz azzal, ki mit gondol rólad? én meg akkor is táncolok, ha más nem is, múltkor valami kemény rockzene ment én meg poénból elkezdtem ilyen hótrégi discos mozdulatokat, a haverok röhögtek, a többiek pedig bámultak, de engem nem zavart. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!