Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki bejön nekem de Ő nagyon szeret bulizni, táncolni, tök jő fej velem, mindig mosolyog és mindenkivel egy csomót beszélget. A TÖBBI LENT! Lehet köztünk valami?
Én nem nagyon szeretek bulizni, táncolni és elég szűkszavú vagyok, de mind a ketten kézilabdázunk kb ez az egy közös bennünk és hogy osztálytársak vagyunk. Lehet köztünk valami? Hogyan kezdjek közeledni felé? 15/F
Légyszi normálisakat írjatok.
15 évesen még ne foglalkozz a lányokkal. Fiatal vagy még. Majd 2-3 év múlva.
Amúgy meg próbálj többet beszélni, kicsit nyiss a világ felé, ne legyél bezárkózott. Én is ilyen voltam, de inkább tanultam, így felfigyeltek rám a csajok, lévén az iskola legjobb tanulója lettem és az egyikük áthívott korrepetálni, ami után összejöttem vele érettségi előtt.
nagyon jó 5letek ezek köszi szépen.
Amúgy én is azon az elven vagyok hogy inkább tanulok de azért a csajok egyre jobban izgatnak. :)
A korrepetálás az milyen csajozási módszer mert én is gondoltam rá mert a lány infóból cefetül áll.
Ezen az oldalon olvasgass körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!