Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bizalom elárulása. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bizalom elárulása. Miért gondolják, hogy ez "okosság"?

Figyelt kérdés

úgy értem, van egy ember, aki szeret egy másikat. megbíznak egymásban, szeretik egymást, így, őszinték egymáshoz.

majd, miután szakítanak, akkor (megdöbbentő, de igaz,), az, aki szakított, felhasználja azokat az információkat, azokat a bizalmas dolgokat, amiket a másik rábízott.

és nevet, és rendkívül okosnak gondolja magát, hogy ezt megtehette.

a kérdés már csak az: miért? mióta okosság ez? szerintem elég szánalmas.

olyan ez, mint mikor valakit álmában megölni, vagy éjszaka, hátulról átszúrni a gerincét.

körülbelül ennyire "tisztességes" és "bátor", és "mesterien okos" dolog.

2012. máj. 12. 00:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg szánalmas,de sok mindent nem lehet tenni ellene, max beszélni vele, de ha ilyen bunkó, akkor nem hiszem, hogy józan érvekkel hatni lehet rá. és ő szakított? akkor nem is bosszúból csinálja, csak szimplán bunkó
2012. máj. 12. 01:17
 2/6 anonim ***** válasza:

csak nem feltett a napisz@rra?

vagy az excsajokra?

2012. máj. 12. 01:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Eddig egyetlen egyszer kerültem ilyen helyzetbe és akkor tényleg sz*r emberrel kezdtem. Egyébként soha senki nem vágott fel azokkal, amiket tud, nem tartotta okosságnak, szóval nem tudom...
2012. máj. 12. 01:51
 4/6 anonim ***** válasza:
az álmában megölni kifejezés tetszett
2012. máj. 12. 03:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jön rá az ember,hogy mennyire nem ismerte a másikat!
2012. máj. 12. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezért kell, felnőtt, érett emberekkel ismerkedni.
2012. máj. 12. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!