Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom nélkül nincs kapcsolat?
ha egy kapcsolatban a bizalom, mint dolog nemlétezik egyik fél oldaláról sem, és kivétel nélkül szinte mindig a legrosszabbra gondolnak a felek, továbbá a féltékenység is elég nagy, akkor meddig húzható a dolog?
Nagyon szeretem a barátnőmet, ugy mint még senkit sem...nem bíbzok benne, van rá okom...sajnos neki is van miért ne bízzon bennem. viszont szerintem én vagyok jobban oda őérte..:S :/
19/F
18/L
9 hónap
Bizalom nélkül, érzelmileg igényes-, jól működő-, hosszútávra tervezhető kapcsolat nincs.
A féltékenység betegség. Önbizalomhiány.
Féltékennyé tenni folyamatosan a másikat, szintén nem helyes egy normális viszonyban.
Féltékenységnél is van beteges és egészséges. Ha d.gnák a páromat mellettem, lehet, hogy féltékeny lennék. Nyitott kapcsolat nem működik, egyel kevesebb, amiért együtt kell lenni. Ha indokolatlan, az a beteges. Lehetsz akármilyen önbizalommal megáldott, ha átcsesznek.
Mégis meg kell tanulni bízni a másikban, mert csak így van esély boldog kapcsolatban élni. Ha jogtalanul vagy féltékeny(csak nem tudsz róla), az borzalom a barátndnek. Ha jogos(csak nem tudsz róla), az az ő lelkiismeret és bízz benne, hogy kiderül, vagy bűntudata lesz.
Megszöksz, vagy bízol...ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!