Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Adott egy tetőtől-talpig konszolidált, megjelenésével eleganciát sugalló leányka. Nyíltan beszél a szexről, szexuális élményeiről, volt dugópajtásáról. Előtérbe helyezem a lelki vonzalmat a testinél, ezért megrekedtem vele kapcsolatban, hogy érdemes-e abban bíznom, hogy több is lehet, mint testi kapcsolat.

Hasonló kapcsolatban voltatok-e már? („B_szd meg, oszt’ kész” kommenteket most hagyjátok :D)

F/24; L/23

2012. ápr. 20. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
járnék,kipróbálnám.
2012. ápr. 20. 12:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. ápr. 20. 12:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem értem a kérdést. Én mondjuk sportos alkatú, külsejű nő vagyok, de mindig is őszintén beszéltem mindenről a leendő avagy már a páromnak. Ez nem jelenti azt, hogy én ne tudnék szerelmes lenni, mert de nagyon is... ha nem lennék iszonyatosan az, akkor már rég elhagytam volna.

Neked kell tudnod, hogy ez a lány milyen, szimplán csak testiséget akar, avagy sem. Puhatolózd ki és eszerint dönts.

2012. ápr. 20. 12:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Téged az sem zavarna, ha lelki sebeket okoznál ezzel magadnak, holott tudtad, hogy ilyen nyílt? Mi van, ha közben engem is CSAK dugópajtásnak gondol, aztán hoppon maradok.. Ezzel a gondolattal viaskodok egy ideje.
2012. ápr. 20. 12:35
 5/12 A kérdező kommentje:

Nekifutok még egyszer. Éjszakáztam, ezért nem tudok valami jól fogalmazni.

Van egy lány, akihez elkezdtem közeledni az utóbbi időben, de ahogy kezdtem egyre jobban megismerni, ő egyre nyíltabban beszélt mindenféle szexuális témákról. Eléggé arcon ütött ezzel, mert amikor még nem ismertem ennyire, pont olyan lánynak tűnt, aki a szerelmet keresi és nem a szexet.

2012. ápr. 20. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem minden arany ami fénylik. Lehet veled sem tervezne komolyan, vagy így induljatok neki, hogy senki sem tudja biztosan mi lesz.
2012. ápr. 20. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, na így már valamivel érthetőbb. A javaslatom viszont továbbra is az, hogy ne habarodj bele, próbáld kiszedni belőle, hogy mire is vágyik pontosan. Csak a szex hiányzik neki és arra kellesz, avagy párkapcsolatot szeretne... Akár egy "őszintébb" beszélgetés alkalmával nyíltan rá is kérdezhetsz, hogy most éppen mi hiányzik neki. Ha annyira nyílt, akkor úgy is elfogja mondani és erre már tudsz alapozni, meg lesz a kérdésedre a válasz. Jobb ez így, mintha vakon belesétálnál a csapdájába, aztán kitudja mi lesz utána.
2012. ápr. 20. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Szóval tuti, hogy a szexet keresi? Amúgy nem egészen szimmpatikus, hogy a kalandjairól beszél neked. Szerintem nem nagyon tart téged semmire, hogy pont az ilyen ügyeit beszélte ki neked....Vagy csak viselkedni nem tud!
2012. ápr. 20. 13:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha te komoly kapcsolatot keresel, az ilyen nőt messzire kerülni kell, bármilyen fényes és bármennyire rózsaszín is.

Tapasztalat.

2012. ápr. 20. 13:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Néha tök gyerekesen flörtölget velem, egy pillanattal később meg, mintha teljesen hidegen hagynám őt. Nem tudom, hogy havernak, barátnak, barátnak extrákkal, vagy unaloműzőnek tart-e. Elég kellemetlen, de az együtt töltött idő után kezdek belehabarodni és „megvakulni”, ezért nem tudom, mit tegyek. Érdemes-e egyáltalán ismételten megalázni magam, meg lerombolni ismét az önbecsülésem.

Nem látok bele a fejébe sajnos, hogy tudjam átb_sz-e… pedig jártam már hasonló cipőben… de ez mégsem ugyanaz a cipő.

2012. ápr. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!