Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan lánnyal akinek már sok nemi partnere volt?
Egy nagyon szép külsejű lány tetszik nekem és most úgy tűnik nincs barátja. A közös szimpátia megvan de azt mondta, hogy már nyolc fiúval volt nemi kapcsolata. Ez az egy dolog amitől tartok. Mit mondtok bevállaljam-e?
Én még eddig csak egy lánnyal voltam és azzal is csak rövid kapcsolatom volt. Nem vagyok nagy szám.
sok mindentől függ
miért szakítottak? ki volt a szakító? mennyi ideig járt általában velük? komoly a lány, vagy se?
Egy hónap.. megismerkedés után egy hónap, vagy a kapcsolat kezdetétől egy hónap? :D Mert az sem mindegy. Én pl egy hónap "járás" után feküdtem le a volt barátommal, de előtte hónapokig ismerkedtünk, találkozgattunk stb... Mondjuk rám is mondták már emiatt, hogy könnyűvérű vagyok, pedig még csak vele feküdtem le. Kinek mi ugye.. :D
A kérdésre nem tudok válaszolni mert lány vagyok, de pl fiúban engem sem igazán vonz, ha összevissza kefél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!