Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a zenészek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a zenészek miért gondolják azt, hogy nekik nem kell hűségesnek lenniük?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak kivételek, de nagy általánosságban ez igaz.

Van feleségük, gyerekük, de mit se számít. Ez szerintetek miért van így? Meg minek kell akkor családot alapítaniuk?

(és tényleg nem az a lényeg, hogy ez mennyire általánosítás, mert azért beláthatjuk, hogy több zenész csalja meg a párját, mint mondjuk ahány pék, vagy bármi)

2012. jún. 13. 19:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

mer4t amikor családot alapítanak, akkor úgy gondolják, ez így a tökéletes, nem is kell nekik több, vagy más.

de később amikor rengeteg viháncoló nő hívja az ágyába, utána már több kell és más.

2012. jún. 13. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Azért a kettő már ne haragudj nem akkora port kavar! Ha gyönyörű nők rajonganak érted, mert olyat adtál amit senki mástól nem kaphatnak, és sokkal jobban vágynak rád mint te rájuk, azért az nem könnyű kereszt, nekem elhiheted :)
2012. jún. 13. 19:30
 3/13 Johnny B. Goode ***** válasza:

Mert a zenészeknek szabad... ;)

Ráadásul nagyobb a csábítás is.

2012. jún. 13. 19:31
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez megint csak egy rohadt nagy általánosítás. Sztereotípia. Mikor látja már be mindenki, hogy az élet nem fekete, fehér alapon működik?

Kérdező, van abban valami, amit állítasz, de ne vegyük már mindenkit egy kalap alá. Szerintem.

2012. jún. 13. 19:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy nehéz, ezt nem is vitatom :)

Csak mégis, hogy tud nyugodt szívvel hazamenni ezután az ember a családjához? Mivel áltatja magát ilyenkor az ember, hogy ne érezze magát rossz embernek? Mert akármennyivel is nehezebb a helyzete, hogy hűséges legyen, akkor is megcsalás ugyanúgy.

(Egyébként nem olyan fontos az egész, tehát nem vagyok egy zenész párja se, meg nem is akarok, csak elgondolkodtam.)

2012. jún. 13. 19:37
 6/13 A kérdező kommentje:
4. válaszoló, direkt írtam a kérdésben, hogy tisztában vagyok vele, hogy vannak kivételek. (bár itt megjegyezném, elég sok zenészt ismerek, és eddig az összesről tudom, hogy megcsalta a párját, még a legártatlanabbról kinézőek is, akikről sose gondoltam volna), de azért feltételezem, vannak kivételek, csak az eddigi "statisztikák" elég rosszak :D
2012. jún. 13. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Most van egy ismert zenész pár (direkt nem írom le a nevüket) és valóban az egyik megcsalta a másikat x év után. De az nem azért volt, mert zenész, hanem valószínűleg itt más oka is állhatott a háttérben (nem foglalkozott eleget vele a másik, sokat voltak távol egymástól, nagyon elfoglaltak voltak stb.). Tehát ezért is valószínű, hogy nem annyira hűségesek. De ez nem(csak) szakma kérdése.

Előző voltam.

2012. jún. 13. 19:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Leírom egyszerűen és világosan, mert kiderült, hogy nem bontom ki a válaszaimat eléggé.

Nekem legalább akkora dolog volt az életemben híressé válni, mint bárki másnak, mondjuk neked lenne a saját életedben! Ekkor a legjobbat akarod nyújtani hiszen révbe értél, és nagyon sok dologra összpontosítasz egyszerre, megtanulsz lábbal a földön járni az üdvrivalgással fogadó rajongók között, és nem visszaélni a számodra szinte korlátlanná váló lehetőség közt. De a lényeg, hogy csak egy emberi lény vagy, és mikor az életed addigi legjobb nője/pasija simul hozzád, és mosolyogva harap a füledbe akinek a nevét 20 másodperc múlva tudod meg, közvetlen az után hogyan csókol.

Éld át ezt a pillanatot! A szavak ehhez sehol nincsenek!!!

Csak így kapsz választ!

2012. jún. 13. 19:59
 9/13 A kérdező kommentje:
8as, köszi, pont erre voltam kíváncsi, hogy mi lehet ez az érzés, ami ellensúlyozza a "bűntudatot" vagy nem tudom minek nevezzem. :)
2012. jún. 13. 20:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Na! Ismert zenész vagy? Hogy hívnak? :D
2012. jún. 13. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!