Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják, hogy már nem vagyok szűz? Hagyjam meg az embereket ebben a hitben?
20 éves fiú vagyok,és szűz, de az emberek mégis azt hiszik rólam,hogy már nem vagyok az,pedig ilyet én sosem mondtam, ha azt mondanám,h szűz vagyok,senki sem hinné el.
A tulajdonságaim,hogy elég nyílt és közvetlen vagyok az emberekkel, néha kicsit bunkó vagyok,elég lazán viselkedem,és mindig a másik szemébe nézek,mikor hozzá beszélek, sok lány tetszik, de nem mutatom ki,hogy zavarba jönnék,elég ügyesen leplezem. Benne vagyok bármilyen hülyeségben,és nincs az a helyzet ami feszélyezne. Bármely lányhoz oda merek menni,és el tudok vele lazán spontán beszélgetni,még ha a suli legsexibb csajáról van szó,akkor is.
Már többször meglett volna a lehetőségem,h elveszítsem,de azok olyan lányok voltak akik bepróbálkoztak nálam,nekem pedig nem igazán jöttek be.
Eléggé ilyen rosszfiúsnak tűnök,azt hiszik,h bárkivel lefekszem, de én egyáltalán nem ilyen vagyok,én csak is a szerelmemmel bújnék ágyba,eddig egy volt,akivel megtettem volna,de neki nem kellettem, most pedig van egy másik, akivel valószínűleg össze is fog jönni,rajta érzem a kölcsönös vonzalmat. De sztem ő is azt hiszi,h én már nem vagyok szűz, még nem került szóba a téma,de sztem magától értetődőnek hiszi,h én már rég elvesztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!