Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolják, hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják, hogy már nem vagyok szűz? Hagyjam meg az embereket ebben a hitben?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok,és szűz, de az emberek mégis azt hiszik rólam,hogy már nem vagyok az,pedig ilyet én sosem mondtam, ha azt mondanám,h szűz vagyok,senki sem hinné el.

A tulajdonságaim,hogy elég nyílt és közvetlen vagyok az emberekkel, néha kicsit bunkó vagyok,elég lazán viselkedem,és mindig a másik szemébe nézek,mikor hozzá beszélek, sok lány tetszik, de nem mutatom ki,hogy zavarba jönnék,elég ügyesen leplezem. Benne vagyok bármilyen hülyeségben,és nincs az a helyzet ami feszélyezne. Bármely lányhoz oda merek menni,és el tudok vele lazán spontán beszélgetni,még ha a suli legsexibb csajáról van szó,akkor is.

Már többször meglett volna a lehetőségem,h elveszítsem,de azok olyan lányok voltak akik bepróbálkoztak nálam,nekem pedig nem igazán jöttek be.

Eléggé ilyen rosszfiúsnak tűnök,azt hiszik,h bárkivel lefekszem, de én egyáltalán nem ilyen vagyok,én csak is a szerelmemmel bújnék ágyba,eddig egy volt,akivel megtettem volna,de neki nem kellettem, most pedig van egy másik, akivel valószínűleg össze is fog jönni,rajta érzem a kölcsönös vonzalmat. De sztem ő is azt hiszi,h én már nem vagyok szűz, még nem került szóba a téma,de sztem magától értetődőnek hiszi,h én már rég elvesztettem.

2012. máj. 13. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem mivel modern világot élünk, ezért főleg a korodnál fogva hiszik azt, hogy már nem vagy szűz! Hagyjd meg bennük ezt a tudatot!
2012. máj. 13. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:
aztán ki a franc vagy, hogy ekkora király vagy?
2012. máj. 13. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát pont a személyiséged miatt gondolják.Szerintem nem kell a többségnek semmit se mondanod.De ha pl a lány a barátnőd lesz és ez szóba jön,akkor simán elmondhatnád.
2012. máj. 13. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem végül is mind1,azt hisznek amit akarnak, de ennek a lánynak akibe beleszerettem, mindenképpen el fogom mondani, ha bénázom az ágyban,úgyis ki fog derülni. Előtte nem is szégyellném magam,tuti meg fogja érteni,ha szeret,aztán majd reméljük mielőbb belejövök.
2012. máj. 13. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Senkinek semmi köze hozzá...Kit érdekel,mit hisznek?Csak a barátnődnek mondd majd el.
2012. máj. 13. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Kár, hogy egy kevéssel nincs több ilyen gondkodású pasi. Velem is ugyan ez a helyzet, csak én lány vagyok. Ha egy pasi próbál velem ismerkedni (ami végülis nem ritka...) de, amint kiderül, hogy nem voltam még pasival, másképp állnak hozzám:/ szerintem csak menekülnek attól, hogy nehogy sokat kelljen rám várni, de igazuk is van, szerelmesen szeretném az elsőt. Mellesleg el sem hiszik igazán, hogy az vagyok, szóval kár is mondani az embereknek.. Ha kiderül, kiderül... :)
2012. máj. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!