Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasik miért gondolják azt, hogy tényleg rondák? Ronda kérdés.
Honnan tudják ,hogy rondák?
Kik vagy mik mondják nekik , hogy rondák?
Miért mondják , hogy rondák?
Pl. ha egy férfi kicsit nyomulósabban közeledik egy nőhöz, akkor már perverz disznó, ha nő teszi ugyanezt, akkor tuti a siker. Ha egy férfi sír, panaszkodik, v egyáltalán kimutatja az érzelmeit, akkor férfiatlan rinyagépnek bélyegzik, ha egy nő teszi ezt, akkor megvigasztalják és együttéreznek vele. Ha egy férfi nem fizet mindent a nőnek első randin, akkor utolsó tapló, fordítva egyáltalán fel se merül.
...stb.
Nem ismerlek, de az alapján ítéllek meg, amit itt mondasz magadról. Nem kell hülyeségeket beszélni és ennyi. Te alakítottad ki magadról ezt a képet.
Ja igazad van, az, hogy lesz e munkám és ez által lesz a mit ennem sokkal kevésbé fontos, mint hogy pár sz@rfaszúnak jut e pin@. És a kérdéskörben szerintem több nő van, mint csúnyapasi, akik itt bohóckodnak a figyelemért, hogy legalább valamicske törődést érezzetek. Hát engem meg ez nem érdekel.
Aztán majd jöttök azzal, hogy minden nő k és csak a pénzre megy, de tartsatok el egy 3 gyerekes családot 1 fizetésből. Hajrá.
Pl. ha egy férfi kicsit nyomulósabban közeledik egy nőhöz, akkor már perverz disznó, ha nő teszi ugyanezt, akkor tuti a siker.
-Nem egészen, én nyomultam már nőként és ejtettek is pofára nem is egyszer, a férfi oldalról meg annyit, hogy lehet úgy is nyomulni, hogy ne nézzenek perverz disznónak, csak ugye ehhez a többség béna.
Ha egy férfi sír, panaszkodik, v egyáltalán kimutatja az érzelmeit, akkor férfiatlan rinyagépnek bélyegzik, ha egy nő teszi ezt, akkor megvigasztalják és együttéreznek vele.
- a nőket nem véletlen emlegetik a gyengébbik nemként, és az itt napi szintem 100 kérdést kiírók a témával kapcsolatban tényleg csak férfiatlan rinya gépek.
A pasim eddig 5x sírt miattam, pedig nem rég óta vagyunk együtt és mégsem gondolom rinya gépnek. Érzékenyebb az átlagnál, ezért is szerettem bele.
Ha egy férfi nem fizet mindent a nőnek első randin, akkor utolsó tapló, fordítva egyáltalán fel se merül.
-Ebből pedig tökéletesen lejön, hogy nem tudod mit jelent Férfinak lenni. Ez úgy működik, hogy a férfi felajánlja, a nő elfogadja, ha akarja, de a kövi kör a nőé. Vagy nem fogadja el és felajánlja a felest.
Normálisabb helyeken így megy. Ebből az is kiderül még, hogy csak ribiknél próbálkozhattál.
...stb.
"Nem egészen, én nyomultam már nőként és ejtettek is pofára nem is egyszer, a férfi oldalról meg annyit, hogy lehet úgy is nyomulni, hogy ne nézzenek perverz disznónak, csak ugye ehhez a többség béna."
Nem bénaság kérdése, csak ehhez is jól kell kinézni.
"A pasim eddig 5x sírt miattam, pedig nem rég óta vagyunk együtt és mégsem gondolom rinya gépnek. Érzékenyebb az átlagnál, ezért is szerettem bele."
Ezt nem a humor rovatba akartad írni? :D
"Ebből pedig tökéletesen lejön, hogy nem tudod mit jelent Férfinak lenni. Ez úgy működik, hogy a férfi felajánlja, a nő elfogadja, ha akarja, de a kövi kör a nőé. Vagy nem fogadja el és felajánlja a felest.
Normálisabb helyeken így megy. Ebből az is kiderül még, hogy csak ribiknél próbálkozhattál."
A normális lányokkal randiig se jutottam el, mert ők legalább nem éltek vissza a helyzettel.
33. Akkor te se beszélj már hülyeségeket, jó? Nagyon rosszul ítélsz meg.
Viszont ha megkérdezném, hogy a nagy kirekesztés ellenére mégis hány napot dolgoznál, gondolom egy 0-tól különböző számot írnál le. Erre már lehet magabiztosságot alapozni, mert ha valami egyszer ment, az utána miért ne menne megint. Ellenben én eddig hány lánynak jöttem be. Gondolom tudod a választ. Ha meg összehasonlítjuk a kettőt a próbálkozások és a keresgéléssel eltöltött évek viszonylatában még inkább elkeserítő a helyzetem. Továbbá, ha megnézed a Maslow-féle motivációs piramist rájöhetsz, hogy bizony vannak olyan dolgok az életben, melyek majdnem egyenértékű motivációs erővel bírnak, mint az étel.
"Nem egészen, én nyomultam már nőként és ejtettek is pofára nem is egyszer, a férfi oldalról meg annyit, hogy lehet úgy is nyomulni, hogy ne nézzenek perverz disznónak, csak ugye ehhez a többség béna."
Nem bénaság kérdése, csak ehhez is jól kell kinézni.
de, bénaság kérdése. Sajnos... de te ezt nem látod. na mindegy...
"A pasim eddig 5x sírt miattam, pedig nem rég óta vagyunk együtt és mégsem gondolom rinya gépnek. Érzékenyebb az átlagnál, ezért is szerettem bele."
Ezt nem a humor rovatba akartad írni? :D
nem, tényleg ilyen kis érzékeny, de imádom érte, mert így én is megtehetem, hogy az legyek, átérzi, ha bajom van és segít túljutni rajta. ez így van rendben. de mellette talpig férfi is.
"Ebből pedig tökéletesen lejön, hogy nem tudod mit jelent Férfinak lenni. Ez úgy működik, hogy a férfi felajánlja, a nő elfogadja, ha akarja, de a kövi kör a nőé. Vagy nem fogadja el és felajánlja a felest.
Normálisabb helyeken így megy. Ebből az is kiderül még, hogy csak ribiknél próbálkozhattál."
A normális lányokkal randiig se jutottam el, mert ők legalább nem éltek vissza a helyzettel.
-Normális lányként én sem állnék neki randizni valami lelkisérült nyomival, elég nekem a saját bajom, nemhogy még a másik önbizalmát növelgessem percenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!