Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért gondolják azt a kockákró...

Miért gondolják azt a kockákról hogy kizárólag kövérek, rondák és rossz modorral rendelkeznek?

Figyelt kérdés

Nem, nem keseregni jöttem. :D

Énis "kocka (nem hardcore, de azért valamennyire igen:D)"

vagyok, mégsem vagyok kövér, ronda vagy rossz modorú, teljesen átlagos vagyok. Szeretek scripteket írni, wifiket/egyebeket feltörni és még játszani is ._.

De áh, mindegy nem lényeges, a kérdés adott, hajrá :D

2013. júl. 27. 19:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nem gondolom senkiről kapásból hogy kövér, ronda vagy rossz modorú

csak hát aki egész nap játszik, az ált ilyen

de attól még nincsenek előítéleteim és tudom hogy van kivétel

2013. júl. 27. 19:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert irígykednek... Azt a tudást irígylik, de ingyen kellene...
2013. júl. 27. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert kevés van belőlük, tehát kisebbséget alkotnak, és az emberi természet olyan, hogy utálja a kisebbségeket.
2013. júl. 27. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Van olyan 6 kocka ismerősöm, ebből csak egy elhízott, a többi eléggé sportos. De ha arra gondolok, hogy KOCKA nekem is egy duci fiú jut az eszembe, nem tehetek róla :D
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem kizárólag, de rengeteg ilyen van, ezért is terjedt el ez a feltételezés.
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is kocka vagyok,mégis izmos vagyok,udvarias,jól táncolok,és van egy csomó haverom.

17/F

2013. júl. 27. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a kocka fiúk inkább vékonyak. Hapsik esetében ritkább az elhízás, másak a zsírszövetek.

Egyébként én kocka vagyok, kövér, ronda, és irtó rossz modorom van. :)

17/L

2013. júl. 27. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki gondolja így...de én ugyan nem. :D

Vannak nekem is kocka ismerőseim akik egyáltalán nem ilyenek.

Nekem tetszik, ha egy srác gépezik, meg ért hozzá... vagy gamer...amíg nem olyan függőség szerűen tolja :D (legalább lenne téma egy ideig... :D)

A lényeg, hogy nem minden kocka igénytelen, elhízott, stb...sőt, általában jó vékonyak...ami véleményem szerint nemfeltétlenül hátrány egy fiúban. Szerintem például, pont, hogy kedvesek, és ha ők úgy tudnak kikapcsolódni, vagy szórakozni, akkor tegyék... attól még lehetnek ápoltak, nézhetnek ki jól...stb. :D (szerintem ez embertől függ)

Én is kocka vagyok, mégis elég vékony (sajnos...), és sosem mondták, hogy ápolatlan, vagy bármi hasonló lennék...teljesen átlagos vagyok, attól függetlenül, hogy szabadidőmben mit csinálok. 18/l

2013. júl. 27. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Az emberek általában olyanra mondják, hogy kocka, aki szinte egész nap a gép előtt ül, semmi más nem érdekli. Az egyik verzió az, hogy valaki alapból rossz modorú, kövér, ronda, emiatt senki nem akar vele barátkozni és annyira magányos, hogy csak a gép+ a játékok maradnak neki. A másik verzió, hogy valaki annyira rákattan egy bizonyos játékra, vagy egyéb számítógépes dolgokra, hogy teljesen elhanyagolja az ismerőseit, mivel egész nap ül meghízik + nem sokat törődik magával (otthon üléshez minek), ezért egy idő után rondának is mondható. Az egész napos gépezéstől, kevés mozgástól és az emberi érintkezés hiányától depressziós lesz, a gépezést viszont már annyira vágja, hogy mindenkinél okosabbnak hiszi magát, tehát a modora is megváltozik. Én az ilyen embereket nevezem kockának ( mind a kettő kategóriából ismerek embert), akinek a gép csak egy szimpla hobbi, de attól még van társasága ( nem az interneten), az teljesen normális, átlagos ember. Persze sokak már akkor lekockáznak valakit, ha egyszer fél óránál többet ül a számítógép előtt.
2013. júl. 28. 00:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a kifejezés. Kíváncsi vagyok arra, hogy honnan származik, kinek jutott először eszébe ezt a szót az ilyen emberekre használni?
2013. júl. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!