Miért gondolják azt a kockákról hogy kizárólag kövérek, rondák és rossz modorral rendelkeznek?
Nem, nem keseregni jöttem. :D
Énis "kocka (nem hardcore, de azért valamennyire igen:D)"
vagyok, mégsem vagyok kövér, ronda vagy rossz modorú, teljesen átlagos vagyok. Szeretek scripteket írni, wifiket/egyebeket feltörni és még játszani is ._.
De áh, mindegy nem lényeges, a kérdés adott, hajrá :D
nem gondolom senkiről kapásból hogy kövér, ronda vagy rossz modorú
csak hát aki egész nap játszik, az ált ilyen
de attól még nincsenek előítéleteim és tudom hogy van kivétel
Én is kocka vagyok,mégis izmos vagyok,udvarias,jól táncolok,és van egy csomó haverom.
17/F
Szerintem a kocka fiúk inkább vékonyak. Hapsik esetében ritkább az elhízás, másak a zsírszövetek.
Egyébként én kocka vagyok, kövér, ronda, és irtó rossz modorom van. :)
17/L
Nem tudom ki gondolja így...de én ugyan nem. :D
Vannak nekem is kocka ismerőseim akik egyáltalán nem ilyenek.
Nekem tetszik, ha egy srác gépezik, meg ért hozzá... vagy gamer...amíg nem olyan függőség szerűen tolja :D (legalább lenne téma egy ideig... :D)
A lényeg, hogy nem minden kocka igénytelen, elhízott, stb...sőt, általában jó vékonyak...ami véleményem szerint nemfeltétlenül hátrány egy fiúban. Szerintem például, pont, hogy kedvesek, és ha ők úgy tudnak kikapcsolódni, vagy szórakozni, akkor tegyék... attól még lehetnek ápoltak, nézhetnek ki jól...stb. :D (szerintem ez embertől függ)
Én is kocka vagyok, mégis elég vékony (sajnos...), és sosem mondták, hogy ápolatlan, vagy bármi hasonló lennék...teljesen átlagos vagyok, attól függetlenül, hogy szabadidőmben mit csinálok. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!