Miért gondolják azt a kockákról hogy kizárólag kövérek, rondák és rossz modorral rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Nem, nem keseregni jöttem. :D
Énis "kocka (nem hardcore, de azért valamennyire igen:D)"
vagyok, mégsem vagyok kövér, ronda vagy rossz modorú, teljesen átlagos vagyok. Szeretek scripteket írni, wifiket/egyebeket feltörni és még játszani is ._.
De áh, mindegy nem lényeges, a kérdés adott, hajrá :D
2013. júl. 27. 19:36
11/13 anonim válasza:
22:56: Kocka, kockafejű. Tudtommal jóval a számítógépes korszak előtti időkben is használták már a kis "tudósokra", zsenigyerekekre. Aztán mivel az angol geek szót senki se tudta értelmesen lefordítani, a számítógépőrülteket is elkezdték így hívni. Sok esetben van is átfedés a kettő között.
13/13 anonim válasza:
Egy kocka nem tölti mással az idejét minthogy gépezik így nincs ideje edzeni vagy barátkozni max hasonló kckákkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!