Ha egy srác elköszön, h megy aludni, de aztán fent van facebookon még egy órát, akkor az rossz jel, ugye?
Ő írt rám,most beszéltünk először. Egész jól elbeszélgettünk,aztán hirtelen megállt a beszélgetés,semelyikünk sem dobott fel témát,és írta,h holnap korán kel,úgyhogy megy aludni. Szépen elköszöntünk egymástól,de azóta már lassan 1 óra eltelt,és még mindig fent van. Nem tevénykedik,nem lájkolgat és nem tesz ki semmit,de akkor is...fent van. Akkor ez most mit jelentsen? Vagy felfújom a dolgot?
18/L
lehet h véletlenül maradt bent chaten (velem is volt már ilyen)
de amúgy nemhiszem, szerintem azért mert nem volt semmi téma,és nem tudta mit mondjon ezért inkább elköszönt hogy ne hidd unalmasnak
Hát lehet még feltartották egy darabig utána lement és még a zöld pötty utána is világítani szokott egy darabig.. vagyis nekem mondták már többen is hogy úgy látták még fent vagyok. Nem feltétlen rossz jel. Főleg ha jól elbeszélgettetek. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!