Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek, , rossz" lány?
Figyelt kérdés
Én amolyan ,, jó kislány" féle vagyok.
Szeretnék sexy lenni,
De a régi személyiségem nem szeretném elveszíteni!
Csak szeretnék sexybb lenni.
Srácok nektek mi számít sexynek?
Vagy a ,,jó lányokat" jobban szeretitek?
2013. jún. 17. 21:02
1/12 anonim válasza:
Én a jó lányokat jobban szeretem. Csak az ágyban rosszalkodjanak:P
2/12 anonim válasza:
sexy? sexy? sexy?
SZEXI te.. szóval így írjuk. Attól pedig, hogy valaki szexi, nem biztos, hogy "rossz lány":)
3/12 anonim válasza:
Sosem leszel jo nő... Add magad és sose akarj szerepet játszani. Téged ugy szeretnek hogy jokislány vagy :)
4/12 anonim válasza:
Adom elsőnek.Attól még lehetsz szexys hogy jó lány vagy.Küldj egy képet és megmondom hogy az vagy-e vagy nem ..
5/12 A kérdező kommentje:
3-mas kommentelő.
Attól még hogy szeretnék sexysebb lenni nem más szerepet fogok játszani! Megvan a saját stílusom, és csak egy picit szeretnék sexysebb lenni,de attól a személyiségem megmarad.
2013. jún. 17. 21:10
6/12 anonim válasza:
Ne állj be a sorba a r*bancok után, könyörgöm!
7/12 anonim válasza:
ma 21:10
nem leszel ezzel "szexybb" csak te is egy leszel a sok rib@nc közül... de te tudod... :)
8/12 anonim válasza:
Hát pl. a minibb ruha. De ahhoz megfelelő testi adottságok kellenek.
De pl. szerintem a félék lányok cukibbak. :)
9/12 anonim válasza:
De abban is van valami ha az ágyban mutatsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!