Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki ha meglát egy tini lányt, egyből csak a rossz dolgokra tud gondolni, úgy érte, hogy?
Ha meglátok egy fiatal tini lányt, főleg, ha szép, csinos és divatosan öltözködik, akkor egyből az jut róla eszembe, hogy na egy újabb beképzelt, elkényeztett, egoista, önbző, utálatos, kényes, hisztis kislány, akinek semmi gondja és a fiúk kinyalják a s.ggét, úgyhogy én rá semnézek, mert nem érdemli még azt sem meg.
Én emiatt nem is tudok egy lánnyal sem ismerkedni, fiúkkal bármikor jól el vagyok, de szexuálisan a lányok vonazanak azt is tudom, sajnos. Viszont ezek jellemre olyan romlottak, hogy folyton csak a rossz jut eszembe mindegyikről, még, akit nem is ismerek. Egyszerűen távolságtartó vagyok a lányokkal szemben, mert nem hiszem, hogy van olyan, aki kedves és ne kezdene el sértegetni vagy megalázni, ha véletlen hozzámernék szólni, így például, ha valamit nem tudok és muszáj ismeretlen megkérdezni, akkor is inkább egy fiút kérdezek meg, ők jó arcok legalább és nem fognak cammogni, ha egy magamfajta egyszerű fiú hozzájuk mer szólni például.
Nem, rajtad kívül senki nincs így.
De van megoldás... Légy meleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!