Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmentem egy bárba iszogatni, mellém ült egy lány, kitettem a jogosítványom és a sluszkulcsom és elkezdtem bámulni, erre kinevetett és lelépett melöllem. Mi történt?
haverom azt mondta ha leteszem a jogsim csak ki kell csapnom az asztalra a sluszkulcsot és sorban fognak állni a lányok...
Vagy az a gond hogy Fordom van? és ugye fordot, franciát, fiatot, sosem, így szol a mondás, lehet azért nem?
Nem értem hogy mi értelme volt kitenni a jogosítványodat?Az senkit sem érdekel,elég ha a sluszkulcsodat rakod ki,az már nem számít ha el se tudod indítani a kocsit
Ja amúgy fake.Ebben az esetben a nő a férfi ágyában köt ki
mert ha egy nő kiszúrja,hogy bejön neked,de csak lesed és nem mész oda,nem szólítod meg mikor minden adott lenne hozzá,akkor csicska vagy,nem vagy méltó hozzá,ezt gondolja.
te meg ott ültél és ahelyett,hogy elindítottad volna a játszmát,előadtál egy paródiát,amin minden jó humorérzékkel rendelkező ember nevetett volna:).
A jogosítvány és kulcs nem elég. Ki kell tenni a forgalmit, a kötelező bizt. csekkszelvényeit, az izzókészletet és az elsősegély csomagot is! Ha ez se hoz sikert és feltűnést, akkor az elakadásjelző háromszöget is akaszd a nyakadba.
Barom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!