Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmentem egy bárba iszogatni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmentem egy bárba iszogatni, mellém ült egy lány, kitettem a jogosítványom és a sluszkulcsom és elkezdtem bámulni, erre kinevetett és lelépett melöllem. Mi történt?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 02:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal Ő nem az a fajta lány volt, aki vevő az ilyen ismerkedésre. :D
2013. máj. 26. 11:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy köteg Deák Ferkót is kitenni mellé az asztalra, úgy már 100% a siker :)
2013. máj. 26. 13:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi történt? Sötét volt! Nagyon sötét! De nem a lánynál!
2013. máj. 30. 23:52
 14/16 anonim ***** válasza:

-hogy a jogsidat minek pakoltad ki az örök rejtély marad :D

egyik lehetőség: a helyesírásodból kiindulva parszt vagy ("melöllem")

2. elmész egy bárba iszogatni...kocsival - ez arra vall, hogy idióta vagy, ill. ámokfutó: ebben az esetben a csajszi megijedt, mert előre gondolkodott, és nem akart ittas sofőr mellé beülni

-alap, hogy kinevetett és lelépett melölled.

2013. jún. 7. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:
még szeretném kiegészíteni: az is lehet, hogy eddig ez a módszer nálad bevált, de imént nem egy felszínes lányt fogtál ki...vagy akár az is, hogy a csaj még nálad is sötétebb volt(amit jelen esetben kétlek, bár kitudja), és fel sem fogta mi történt, hanem alapból ilyen a stílusa, hogy mindenen röhög
2013. jún. 7. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet még a farkadat is elő kellett volna venni
2013. júl. 11. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!