Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasik miért gondolják azt, hogy tényleg rondák?
Ronda kérdés.
Neked se ment át a lényeg, mert nem próbáltál még ronda férfiként csajozni.
2013. nov. 10. 15:50
23/62 anonim válasza:
19: Milyen érdekes, hogy még mindig nem tudod elképzelni, mennyire kirekesztik azokat, akik ténylegesen rondák.
2013. nov. 10. 15:51
24/62 anonim válasza:
Persze, ti meg nem tudjátok elképzelni, milyen mikor nőként rekesztenek ki. 1-1. Dolgozzátok fel. Én nem rinyálok, hanem teszek azért, hogy érvényesülhessek. Ti? Ja nem, ti itt b@sszátok el az időtöket, írjátok a kis szánalmas nőgyűlölő kérdéseiteket és ennyi. Ezzel le is van tudva.
2013. nov. 10. 15:57
25/62 anonim válasza:
Amúgy példának az amishokat is felhozhattam volna. Ott mindegy hogy nézel ki. Hajrá.
2013. nov. 10. 15:58
26/62 anonim válasza:
Nőként nem rekesztenek ki olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz, pl. a külsőd miatt. Legalábbis tini kor után biztosan nem.
2013. nov. 10. 16:03
27/62 anonim válasza:
24: Látom még mindig nem sikerült felfognod a kettő közötti lényegi különbséget. A nők "kirekesztése" messze nem olyan súlyos. Vannak, akik tényleg kirekesztik őket, DE(!) vannak, akik nem. Sőt, utóbbiak vannak többségben. Ellenben egy ronda férfi esetében nincs de, mindenki kirekeszti őket, nincs olyan lány, aki egy ronda férfit képes lenne szépnek látni. Gondolom, hogy azt te is felfogod, hogy merre billen a mérleg nyelve. Nem lenne nekem semmi bajom, ha legalább annyi nőnek bejönnék, mint amennyien téged nem rekesztenek ki.
2013. nov. 10. 16:04
28/62 anonim válasza:
Akkor egy országnyi csajod lenne. Kirekesztenek pusztán amiatt, hogy nő vagyok. Mindegy milyen nő. Nem tehetek arról, hogy nőnek születtem, még is szívok emiatt nap.
Továbbra is az az álláspontom, hogy férfiatlanok vagytok és ezért nem találtok nőt. Nem a rondaságotok miatt. Egy Férfi mindig talál Nőt. De ti távol vagytok ettől. Nagyon, nagyon, nagyon távol.
2013. nov. 10. 16:10
29/62 anonim válasza:
Ennyi erővel a férfiakat is kirekesztik, csak máshol és máshogyan.
2013. nov. 10. 16:14
30/62 anonim válasza:
28: Az olvasott dolgok értelmezése látom még mindig nem megy valami fényesen: "amennyien téged NEM rekesztenek ki" Csak neked kiemeltem a lényeget. Nem tagadom, hogy van kirekesztés, ez főleg a munkahelyeket illetően jellemző, és nem a párválasztásban. Ott egy nőnek semmit sem kell csinálnia, és máris válogathat a pasik közül.
Továbbá nekem még mindig az az álláspontom, hogy mivel sem nem ismersz személyesen, sem nem láttál még, így kevésbé tudod megítélni, hogy miért nincs barátnőm. Mivel azonban én ismerem magam, és a környezetem, ezért ki tudom jelenteni: a külsőm miatt nem lehet sosem barátnőm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!