Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ronda pasik miért gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda pasik miért gondolják azt, hogy tényleg rondák? Ronda kérdés.

Figyelt kérdés

Honnan tudják ,hogy rondák?

Kik vagy mik mondják nekik , hogy rondák?

Miért mondják , hogy rondák?

2013. nov. 10. 14:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
Nem tűnt fel, hogy akárhány tanácsot írtok ezeknek a főgyökereknek máris kitalálnak valamit, hogy "úgysem menne mert mentetetlenül ocsmány vagyok" baromságot és folytatják az irkálást. Egy célja van az ilyeneknek, látni akarja hány nyomorék van rajta kívül, hogy ne érezze magát egyedül.
2013. nov. 10. 14:59
 12/62 anonim ***** válasza:

A visszajelzésekből, mert mindenki azt mondja, h ronda vagyok. Még az utcán ismeretlenek is rendszeresen beszólnak meg kiröhögnek.

#10 Na és jóképűbbek meg magasabbak hogy legyünk?

2013. nov. 10. 15:05
 13/62 anonim ***** válasza:

kedves 12-es! (10-es vagyok.)

senki sem kerte hogy legyetek jokepubbek es magasabbak. de a jokepusegen egy szep fogsor sokat segit.

2013. nov. 10. 15:16
 14/62 anonim ***** válasza:

"senki sem kerte hogy legyetek jokepubbek es magasabbak."

Nem kérte senki, viszont minden lány elvárja.

2013. nov. 10. 15:17
 15/62 anonim ***** válasza:
Ezeknek igazából nem az a bajuk, hogy rondák, hanem, hogy utálják a nőket. Mindegy mit ír nekik az ember, még ha példákkal is támasztja alá, meg vádolják, hogy hazudik és csak az ő igazuk a valós. Gondolom mind fideSSzes.
2013. nov. 10. 15:26
 16/62 anonim ***** válasza:
csak adj magadra egy kicsit, ennyi az egesz. de tudod mit? nem erdekel, nekem nincs ilyen problemam, csak segiteni akartam, de tenyleg en kerek elnezest. csak sajnaltasd magad, az egyszerubb.
2013. nov. 10. 15:26
 17/62 anonim ***** válasza:

10: Amiket leírtál az én esetemben nem működnek, már próbáltam és semmivel sem lett jobb.

15: Nekem pedig tényleg az a problémám, hogy ronda vagyok. Nem utálom a nőket, a nők gyűlölnek engem. A politikai beállítottságot meg felesleges felhozni, pláne úgy, hogy egyáltalán nem találsz vele.

2013. nov. 10. 15:33
 18/62 anonim ***** válasza:
Nem elég adni magamra, nem merül ki ennyiben a nők elvárása. Talán még többet is törődök a külsőmmel, mint mások, így legalább annyit elérek, h nem röhögnek ki olyan gyakran, és nem undorodnak tőlem annyira az emberek. Az viszont így is csak egy álom marad, h valaha tetsszek egy nőnemű lénynek.
2013. nov. 10. 15:34
 19/62 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy egy kanadai favágó mennyire lesz@rja, hogy néz ki, így is talál feleséget... akár 2 ujjal is.

De gondolom, mert ő igazi férfi.

2013. nov. 10. 15:39
 20/62 anonim ***** válasza:
Ha két ujja van egy férfinek, talán még az is inkább megbocsátható egy nő szemében, mintha alacsony és ronda lenne.
2013. nov. 10. 15:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!