Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasik miért gondolják azt, hogy tényleg rondák? Ronda kérdés.
Honnan tudják ,hogy rondák?
Kik vagy mik mondják nekik , hogy rondák?
Miért mondják , hogy rondák?
"nem, tényleg ilyen kis érzékeny, de imádom érte, mert így én is megtehetem, hogy az legyek, átérzi, ha bajom van és segít túljutni rajta. ez így van rendben. de mellette talpig férfi is."
És egész véletlenül jóképű és magas is :D
"Normális lányként én sem állnék neki randizni valami lelkisérült nyomival, elég nekem a saját bajom, nemhogy még a másik önbizalmát növelgessem percenként."
Ez csak akkor igaz, ha azért lelki sérült, mert ronda. Ronda pasival ugyanis te sem állnál neki randizni, ahogy engem is azért utasítottak vissza a legnormálisabb lányok is, mert ronda vagyok. És ezt legtöbbször nemcsak sejtettem, hanem v megmondták, v vmi egyéb módon kiderült.
A nők hiába kapnak kevesebbet, úgyis több meg értékesebb ajándékot várnak el a párjuktól, meg nem ritkán az ő pénzét költik, így még jobban is jönnek ki az egészből. A szülésről ne beszéljünk, mert a nők többsége eleve nem akar gyereket. Viszont közületek legalább mindenkinek van esélye rá, h legyen párja és boldog legyen.
-Neked is meglenne, ha normálisan állnál a dologhoz, de ameddig ilyen vagy és nem változtatsz rajta, addig ne várd a csodát.
És akkor megint a ribi faktor. Továbbra is addig látsz, hogy minden nő ribi, mert ezeknél próbálkoztál, sajnállak érte.
Én nem várok el semmit a pasimtól.
A mai vacsi egy részét én adom, mert kaptam ajándékba anyától és megosztom vele, a többi hozzávalót ő vette a saját pénzéből, még is én csinálom meg az ételt. Eközben egyikünk sem gondol arra, hogy kihasználjuk a másikat, hanem örülünk annak, hogy jó a kaja és együtt élvezzük. EZ minden normális párkapcsolatban így van. Nincsenek komolyabb elvárásaink a másik felé.
A baj ott van, hogy valszeg nem egy bolygón élünk, mivel a tiéden az az általános, hogy minden nő ribi, az enyémen pedig nem.
. Akkor te se beszélj már hülyeségeket, jó? Nagyon rosszul ítélsz meg.
Viszont ha megkérdezném, hogy a nagy kirekesztés ellenére mégis hány napot dolgoznál, gondolom egy 0-tól különböző számot írnál le. Erre már lehet magabiztosságot alapozni, mert ha valami egyszer ment, az utána miért ne menne megint. Ellenben én eddig hány lánynak jöttem be. Gondolom tudod a választ. Ha meg összehasonlítjuk a kettőt a próbálkozások és a keresgéléssel eltöltött évek viszonylatában még inkább elkeserítő a helyzetem. Továbbá, ha megnézed a Maslow-féle motivációs piramist rájöhetsz, hogy bizony vannak olyan dolgok az életben, melyek majdnem egyenértékű motivációs erővel bírnak, mint az étel.
- Ja tééényleg, mindig elfelejtem, hogy ilyenkor ezt szoktátok bedobni. Attól még szánalmas, hogy csak eddig terjed a gondolkozásod. Ahány évet vesztegettél el siránkozással, simán kiépíthetted volna magadnak az utat, felépíthettél volna egy egészséges önbizalmat önerőből és már rég lenne csajod.
Nincs önbizalmatok, mert azt a párkapcsolattól várjátok. Ahogy a boldogságot is. Csak ugye mindkét dolog független a párkapcsolattól.
Mellesleg pasim túl van az anorexián, amibe azért került, mert az egyetemen egyetlen lánynak sem kellett. Változtatni akart a helyzetén, amit a fogyásban látott... valszeg tévesen. Na itt kezdődik a férfi. Nem rinyált, hanem összeszedte magát. Most itt van, dupla a súlya az enyémnél és minden kicsi hurkát, minden deka hájat imádok rajta. Imádni való.
"Normális lányként én sem állnék neki randizni valami lelkisérült nyomival, elég nekem a saját bajom, nemhogy még a másik önbizalmát növelgessem percenként."
Ez csak akkor igaz, ha azért lelki sérült, mert ronda. Ronda pasival ugyanis te sem állnál neki randizni, ahogy engem is azért utasítottak vissza a legnormálisabb lányok is, mert ronda vagyok. És ezt legtöbbször nemcsak sejtettem, hanem v megmondták, v vmi egyéb módon kiderült.
Vagy tapasztalat. Jártam már elvileg ronda pasival, na azt a kínszenvedést én nem csinálom végig.
Iszonyat energiavámpir volt, undorodtam a végére tőle, a személyiségétől. Meg attól, hogy mindezek ellenére is megcsalt.
"nem, tényleg ilyen kis érzékeny, de imádom érte, mert így én is megtehetem, hogy az legyek, átérzi, ha bajom van és segít túljutni rajta. ez így van rendben. de mellette talpig férfi is."
És egész véletlenül jóképű és magas is :D
Erre csak annyit, hogy mindenkinek a saját párja a legszebb, így nekem is. Magasnak tényleg magas. De jártam már olyan sráccal is, aki csak a vállamig ért. lsd. rondapasis sztorim.
"Neked is meglenne, ha normálisan állnál a dologhoz, de ameddig ilyen vagy és nem változtatsz rajta, addig ne várd a csodát."
Nem úgy van, ahogy te gondolod, hanem pont fordítva. Eleinte nem így álltam hozzá, de akkor is minden lány visszautasított a külsőm miatt. Azóta persze levontam a megfelelő következtetéseket.
"És akkor megint a ribi faktor. Továbbra is addig látsz, hogy minden nő ribi, mert ezeknél próbálkoztál, sajnállak érte."
Nem értetted meg, amit írtam. Próbálkoztam ribiknél is meg normális lányoknál is. A különbség, h a ribik kihasználták, h tetszenek nekem, és meghívatták magukat erre-arra, volt aki csak emiatt össze is jött velem. A normális lányok pedig rögtön lekoptattak.
"Vagy tapasztalat. Jártam már elvileg ronda pasival, na azt a kínszenvedést én nem csinálom végig.
Iszonyat energiavámpir volt, undorodtam a végére tőle, a személyiségétől. Meg attól, hogy mindezek ellenére is megcsalt."
Látod, neked is csak a külső számít. Mondjuk ha egyáltalán lehetősége volt megcsalni, akkor mégse lehetett annyira ronda. Amúgy meg ha jól nézett volna ki, megbocsátottad volna neki a megcsalást is.
"Erre csak annyit, hogy mindenkinek a saját párja a legszebb, így nekem is. Magasnak tényleg magas."
Így legyen ötösöm a lottón :)
Látod, neked is csak a külső számít. Mondjuk ha egyáltalán lehetősége volt megcsalni, akkor mégse lehetett annyira ronda. Amúgy meg ha jól nézett volna ki, megbocsátottad volna neki a megcsalást is.
- Te esélyt adnál valakinek, aki nem vonzó a számodra? Én megtettem. Naugye.
"Erre csak annyit, hogy mindenkinek a saját párja a legszebb, így nekem is. Magasnak tényleg magas."
Így legyen ötösöm a lottón :)
-fentebb olvasd el. köszi.
"Neked is meglenne, ha normálisan állnál a dologhoz, de ameddig ilyen vagy és nem változtatsz rajta, addig ne várd a csodát."
Nem úgy van, ahogy te gondolod, hanem pont fordítva. Eleinte nem így álltam hozzá, de akkor is minden lány visszautasított a külsőm miatt. Azóta persze levontam a megfelelő következtetéseket.
-Attól még úgy van, ahogy én gondolom. A hozzáállás elhatározás, amin csak te tudsz változtatni. Sajnálom, hogy annyira gyenge ember vagy, hogy hagyod, hogy mások befolyásoljanak.
"És akkor megint a ribi faktor. Továbbra is addig látsz, hogy minden nő ribi, mert ezeknél próbálkoztál, sajnállak érte."
Nem értetted meg, amit írtam. Próbálkoztam ribiknél is meg normális lányoknál is. A különbség, h a ribik kihasználták, h tetszenek nekem, és meghívatták magukat erre-arra, volt aki csak emiatt össze is jött velem. A normális lányok pedig rögtön lekoptattak.
-Tehát akkor neked is volt már csajod. Csak épp ribi. Akkor meg mit sír a szád? Nekem meg így legyen 5-ösöm a lottón. :D
"Te esélyt adnál valakinek, aki nem vonzó a számodra? Én megtettem. Naugye."
Mivel én férfiből vagyok, vonzónak látom azt is, aki nem néz ki jól, de a belső értékei vonzanak.
"Attól még úgy van, ahogy én gondolom. A hozzáállás elhatározás, amin csak te tudsz változtatni. Sajnálom, hogy annyira gyenge ember vagy, hogy hagyod, hogy mások befolyásoljanak."
Ha elhatározom, h mostantól kék helyett zöldnek látom az eget, az egészen addig működik, amíg ki nem nézek az ablakon. Ugyanígy működik ez is: hiába győzöm meg magam, h rondán és alacsonyan is kellhetek vkinek, az újabb kudarcok felébresztenek ebből az álomból.
"Tehát akkor neked is volt már csajod. Csak épp ribi. Akkor meg mit sír a szád?"
Nekem nem ribi kell, hanem normális lány. Veletek ellentétben nekünk férfiaknak ez is fontos.
A kérdésre: A kiemelkedően szépek és rondák nagyjából "objektíven" besorolhatók, de ez is hely és idő függvénye.
A köztes részen szubjektívabb az értékítélet. De a kettő között nincs éles határ, valaki gondolhatja magát torznak úgy is, hogy valójában sokan szépnek látják.
Mindenesetre akik ténylegesen torzak, nekik sokkal több mindennel kell kompenzálniuk (legyenek "külső", vagy "belső", vagy bármilyen státuszhoz köthető dolgok), és így is kevesebb esélyük van a sikerre.
És itt reagálnék a kommentekre: Univerzális állítások (pl. minden hattyú fehér) NEM igazolhatóak, csak cáfolhatóak. Szóval az empirikus tapasztalatok nem mérvadóak, kivéve olyan dolgoknál, mint mondjuk egy becsapódó bomba, amit mindenki érzékel, és mindenki ugyanazokat a hatásait látja (mondjuk Hirosíma... volt hatása, ugye?)
A vita ott van, hogy egyesek az empirikus tapasztalataikat olyan szintűnek látják, amik már tényeknek számítanak, más csak egyéni tapasztalatnak véli. De egy ilyen szubjektív témánál, mint a vonzalom, amit még csak nem is mi döntünk el, hogy kialakul-e, szerintem elfogadhatatlan abszolút tényekről beszélni, csak esélyekről. Fetisisztákról hallott már valaki? Vannak pl., akik a csonkolt végtagok látványától indulnak be...
Visszatérve a cáfolhatóságra: Nem igazolható, hogy adott embernek minden próbálkozása kudarcba fullad a lányoknál, de az igen, hogy van, akinél nem ez lesz a vége.
Ugyanígy, az nem igazolható, hogy valakinek minden csajnál sikere van, de az igen, hogy van olyan, akinél nincs sikere (és így cáfolva lett az univerzális kijelentés).
Szóval nincs értelme az előbbit összekeverni azzal, mint amit mondjuk fent állítottam, hogy minél súlyosabb egy testi deformáció, az annál több ember számára lesz visszataszító. Vagy, hogy nagyobbat állítsak: Nyilván nem lehet a véletlen műve, hogy a testek vonzzák egymást, mert "ilyen véletlen nincs", tehát itt egy természeti törvényről van szó. Szóval ne keverjük a tényeket (eddig minden lány visszautasított) az elméletekkel (ez xy okból történt, és ebből az következik, hogy a továbbiakban is így lesz). Nem mondom, hogy nem lehet igaz, de nem állítható ki megdönthetetlen tényként.
42: Köszönöm szépen, de önbizalmam az van, nem az a bajom, hanem az hogy rettentően undorító külsőm van! De úgy látom ezt képtelen vagy megérteni. Továbbá a boldogságot sem a párkapcsolattól várom. A párkapcsolattól csak azt várom, hogy ne legyek egyedül és legyen kivel megosztanom azokat a dolgokat, amiket elérek. Mert egyedül, magányosan az ember belefásul a hétköznapokba, még akkor is, ha van hobbija. De egyedül is megvagyok, csak már zavar, hogy az élet többi területén már ott tartok, hogy nálam jóval idősebbek is megirigyelhetik, míg még soha, egy lány sem adott még sosem esélyt. Még egyszer sem fogtam meg egy lány kezét, a többiről nem is beszélve.
Amúgy érdekes, hogy én is az egyetem alatt fogytam sokat, hátha úgy jobban kellek a lányoknak, de ugyanúgy azt kaptam MINDENKITŐL, hogy ocsmány vagyok és ronda, és hogy inkább ássam el magam, mert sosem lesz csajom. Mondjuk eddig be is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!